El Barça "confirma" la renovació de Messi

El portaveu de la Junta Directiva diu que "només queda la signatura" i que es produirà en les properes setmanes
Lionel Messi celebra el primer gol a la final de Copa. | EFE

 

El Barça ja parla de la renovació de Messi com una realitat. Josep Maria Bartomeu, fa uns dies, va remitir-se a les paraules de Messi ("vull retirar-me al Barça") per tranquil·litzar els socis. Avui, Josep Vives, protaveu de la junta directiva, ha donat per feta la renovació del crack argentí.


"La signatura es produirà a les properes setmanes", ha assegurat Vives. "Quan tinguem el dia exacte ho comunicarem", ha dit. El Barça ja ho té tot apamat: signarà un contracte per 5 anys i la clàusula és de 400 milions d'euros, segons va avançar la Cadena SER. Aquesta es signarà després del 30 de juny per un motiu comptable.El Barça ja parla de la renovació de Messi com una realitat: el Barça ha resolt la principal preocupació del soci del Barça. 

 
Comentaris
condicions
Si jo fos Messi posaria una condicio: Dimissio de la junta i eleccions.
5
Jordi González
El firmant "condicions" no ens explica els motius. Què fàcil és queixar-se i demanar dimissions sense aportar cap argument. Potser es pensa que ell ho faria molt millor.
0
Tonet
Ja fa molts mesos que van perdre les eleccions i encara no ho han paït El Laporta nomes parla quan hi ha alguna circumpstancia negativa. I la resra del temps està callat
0

envia el comentari