Detenen a Andorra un representant del Barça per malversació de fons públics

Manel Torrentallé, excònsol menor de Sant Julià de Lòria i membre de la comissió de Penyes, és acusat per la fiscalia andorrana de malversació de fons i falsedat documental
Manel Torrentallé, al centre de la imatge, és excònsol de Sant Julià de Lòria i representant del Barça. | SantJulia.ad

La policia judicial andorrana ha detingut aquest matí els excònsols del comú de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil Torné i Manel Torrentallé Cairó, juntament l'interventor, Josep Maria Altimir, acusats per la fiscalia d'un delicte de malversació de fons públics i falsedat documental. Segons ha publicat el Diari d'Andorra, el total de diners malversats ascendiria a 80.000 euros, dels quals 13.186,98 haurien estat gastats per Torrentallé, actual representant del Barça en diversos actes, especialment els relacionats amb les Penyes.


Segons explica el mateix diari, aquestes detencions formen part d'una investigació iniciada el 2013 per la fiscalia andorrana en relació a les despeses injustificades dels polítics efectuades amb diverses targetes black, que ascendirien fins a 41.000 euros només el mateix 2013.

 

Manel Torrentallé forma part de la Comissió de Penyes, un ens que col·labora amb la mateixa junta directiva blaugrana a l'hora de representar el club arreu del territori, en diferentes actes, sobretot els vinculats amb les penyes barcelonistes. A més, aquesta comissió actua com a ambaixadora del Barça, tal i com ho defineix el mateix club al seu lloc web.


Entre els objectius de la Comissió de Penyes s'hi troben els de "transmetre i fomentar el sentit i els valors històrics del barcelonisme, així com el civisme, la integració social, l’esportivitat, la solidaritat, la democràcia, la catalanitat, la universalitat i altres aspectes que reflecteixen el compromís del FC Barcelona amb la societat". Manel Torrentallé va ser designat membre de la Comissió de Penyes el 14 de setembre del 2015 en reunió ordinària de junta directiva.Comentaris
Joan
Voleu dir que no barregeu cols amb naps?. Que te que veure el Barça amb l'ús de les targetes de crèdit dels exconsols d'un determinat Comú?
0
Peris
Joan. han barrejat cols, naps i tambe pastanagues.
0

envia el comentari