Benedito ignora el Barça i presentarà les signatures el dia 2 d'octubre

El promotor del vot de censura anuncia l'obtenció de 7.278 signatures i insisteix en valorar els dissabtes com a dies inhàbils
Agustí Benedito, en roda de premsa. | Jordi Borràs

Agustí Benedito tampoc ha acceptat la data del 27 de setembre com a últim dia per a l'entrega de les butlletes de suport al vot de censura contra la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu. El promotor de la moció insisteix en el dia 2 d'octubre com a data final, considerant els dissabtes com a dies inhàbils, contràriament a la opinió de la directiva blaugrana. Aquest dimecres, el portaveu del Barça, Josep Vives, va assegurar contundentment que "la data és el 27 d'octubre a dos quarts de dotze del vespre".


"Vives va ser contundent, com ho va ser Cardoner quan va dir que el termini acabava el dia 19", ha etzibat Benedito. "El Barça canvia de criteri segons avança el dia. Fins ahir, en ple vot de censura, en marxa, atorgaven al promotor sis dies hàbils. Hi va haver una modificació, suposo vinguda per un atac de sentit comú, i se n’han adonat que això ho han d’allargar. Ara ens en donen 11, ens en falten tres. Estic segur que corregiran", ha manifestat. I ha demanat a la directiva un canvi d'interpretació: "Si consideren que hi ha marge a la interpretació, els és exigible que el facin afavoridor de la participació."

 

Preguntat per la possibilitat que el club rebutgi les signatures el dia 2 d'octubre, l'excandidat a la presidència té clar que això "no passarà. Dic allò que passarà. El dia 2 acceptaran les 18.000 butlletes de socis, no marcians. No en tinc cap dubte". I ha insistit, per fer indiscutible la seva postura: "El dia que anirem al club serà el dia 2."


7.278 signatures i optimisme

 

Agustí Benedito ha recollit, fins aquest dimecres a la nit, 7.278 signatures de suport per al vot de censura, dividides en 2.920 en el partit davant el Betis, 3.660 en l'enfrontament davant la Juventus i 698 en els diferents punts de recollida en jornades sense futbol a l'estadi. "Estem satisfets, superant les previsions i amb el convenciment que connectem amb una majoria de socis del Barça. Estem en confiança de superar-les", ha dit l'excandidat.

 

El promotor de la moció ha avançat una nova roda de premsa per al proper dijous, en la qual el seu equip té un objectiu concret. "Hauríem de ser capaços el proper dijous de superar àmpliament les 11.000 signatures. Voldria dir que anem camí de poder-les fer", ha manifestat. I s'ha marcat petites fites: "Hauríem de no baixar de les 400 signatures al dia. Ahir en vam fer 300 a la ciutat de Barcelona. Això, pels 19 dies, amb una fàcil projecció matemàtica, ens diu que hauríem de superar les 7.000 signatures".Comentaris
Josep Maria
Que fara el Sr. Benedito si el club no li agafa les butlletes el dia 2 . Anirà a la fiscalia tambe?
desfeta
el Sr. Benedito, està intentant salvar la dignitat dels socis del barça. Un club en mans d'una oligarquia amb un a gestió nefasta: problemes judicials, baralles eternes amb els laportistes, politica esportiva caotica ni saben fitxar ni saben vendre, i han ensorrat la pedrera. cada cop que han de comunicar s'equivoquen President desaparegut , que treu la cara després d'uns partits que la pilota ha entrat... està rendit i entrgat als jugadors que el desprecien, es fan fotos... però no amb ell.

envia el comentari