El Barça amplia el termini de recollida de signatures per la moció de censura

Josep Vives, portaveu del Barça. | Laura Alberch

 

El Barça amplia el termini de recollida de signatures pel vot de censura impulsat per Agustí Benedito. Tot i que en un primer moment, el club va comunicar que el dia límit per recollir signatures era el dia 19 de setembre, la junta directiva ha decidit, a instàncies del Síndic del Soci, Joan Manel Trayter, ampliar els terminis fins al 27 del mateix mes.


"Hem fixat aquesta data fent una interpretació àmplia d'una part del precepte dels estatuts", ha assegurat el portaveu institucional del FC Barcelona, Josep Vives. El Barça ha fet una consulta a un "prestigiós bufet d'advocats" i aquest, sempre segons Vives, ha donat la raó als serveis jurídics del Barça, tant en la qüestió de dissabtes hàbils/inhàbils i també sobre el concepte "rebuda de paperetes". 

Aquest bufet d'advocats de renom mundial considera que el concepte "rebuda" és equiparable a "posada a disposició". Tot i això, el Síndic del Soci, que també dóna com a "correcta" la interpretació dels estatuts que fa el Barça però recomana fer una "aplicació més àmplia". Per aquest motiu el club blaugrana explica que obre el termini més enllà del dia 19, donant com a vàlida la postura de Benedito que començava a comptar a partir del dia que va recollir les signatures. "La data és el 27 d'octubre a dos quarts de dotze del vespre", ha conclòs Vives. 


L'assemblea, el 21 o 22 d'octubre
 

Vives també s'ha referit a la demanda que li va posar Agustí Benedito per falta a l'honor: "no té cap mena d'importància", ha considerat. D'altra banda, el Barça ha anunciat la data de la següent assemblea de compromissaris: se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre i se sotmetrà a aprovació un pressupost de 897 milions d'euros de cara a la temporada 2017/2018. Comentaris
Marc
"bufet d' advocats de renom mundial" ui si! Menys pompositat i prou amagarse

envia el comentari