Apel·lació desestima el recurs per la sanció a Neymar

Serà ara el TAD qui decidirà si el futbolista brasiler pot jugar el Clàssic de diumenge
Neymar Jr | EFE

 

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol ha desestimat el recurs presentat pel Barça per la sanció amb 3 partits de suspensió a Neymar. El jugador blaugrana va ser castigat per veure la segona groga en el partit contra el Màlaga (1 partit) i per aplaudir el quart àrbitre quan ja havia estat expulsat en el mateix partit (2 partits).

 

D'aquesta manera, l'única opció que té Neymar per jugar el Clàssic és que el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) concedeixi la suspensió cautelar al jugador brasiler. El TAD es reunirà aquest divendres i decidirà finalment si Neymar saltarà al Santiago Bernabeu o si, per contra, haurà de complir el seu segon partit de sanció i veure el partit des de la graderia.
Comentaris
Pepe
Lo que haga falta Sr. Florentino.
0
Un del Barça
Contra el Màlaga amb una rucada, es va eliminar de jugar contra el Madrid. Ahir contra la Juve, amb una altra rucada es va eliminar de jugar el proper partit de Champions... Potser va sent hora de que l'entrenador o la Directiva cridin a l'ordre a aquest ximplet, que amb les seves criaturades perjudica al Barça...
0
colaboracionista
1. Presentarse una hora tarde ajugar al campo del Madrid. 2. Empezar a preparar el ingreso a la liga francesa. 3. Adiosmuybuenas y ja s'ho fareu.
0
Jordi
-el comité d'ape?lació rebutja o refusa el recurs. No "desestima"
0

envia el comentari