Trump nomena un ambaixador espanyol que parla català

Es tracta de Duke Buchan, que també serà el representant diplomàtic nord-americà a Andorra
El president dels Estats Units, Donald Trump | Europa Press

 

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha nomenat Duke Buchan III nou ambaixador nord-americà a l'Estat i Andorra, segons informa Associated Press. Duke Buchan parla castellà, ja que va cursar part de la seva formació universitària a València i Sevilla, i català. El nou ambaixador, que substituirà James Costos, es va implicar personalment en la campanya electoral que va dur l'actual president dels Estats Units a la Casa Blanca. Natural de Carolina del Nord, Buchan és el fundador i CEO de la firma Hunter Global Investors, una companyia que va iniciar la seva activitat el 2001 amb base Palm Beach (Florida), i té un club privat, també a Palm Beach.


El nou ambaixador, implicat també en causes filantròpiques, també ha treballat a nombrosos companyies firmes de Wall Street i té diversos negocis agrícoles i de cria de cavalls. Buchen també va estudiar espanyol a la Universitat de Carolina del Nord a Chapel Hill i va estudiar un MBA a la Harvard Business School. Pel que fa la seva etapa formativa a l'estranger, va estudiar a les Universitats de València i Sevilla.
Comentaris
joan
Valencià, que va viure a València, català no, cridem a les coses pel seu nom si us plau
18
www.pennystock.es
te una firma molt potent de inversions privada especialitzada en inversions immobiliàries ... segurament haurà vist "negoci" a Espanya, Andorra o Catalunya i Trump li vol tornar el fabor d’haver invertit per ell ... sigui el que sigui sembla bo per la nostra economia
0
ramon
Desperteu i no somieu ....en Trump no fa favors ni al seu pare ( si es que es viu ) Som nosaltres qui ens tenim que fer els favors ....... Salut
0
Serà una novetat
tenir un ambaixador que també parli el català i no només en privat.
0
Y.......La base de la Navy está en Rota. Habria que pensat en llevarla a Palamós y descentralizar por esto habla catalan el penda este !!!
Y.......La base de la Navy está en Rota. Habria que pensat en llevarla a Palamós y descentralizar por esto habla catalan el penda este !!!
7
Políglota
O sigui, un políglota que parla com a mínim, anglès, castellà i català, no us recorda una mica a una part de la península ibérica. Segur que els castanyols l'odiaran, ho fan amb tots aquells que parlin alguna cosa més que castellà. Recordeu a Rajoy dient-li al periodista anglès, que li va demanar sí li podia fer una pregunta en anglès, resposta : " ..va hombre, venga va.. siguiente!!
0
No vas mal encarat, base del navy
a l'edat mitjana i fins als vols dels 1630 a Catalunya hi había bases navals escampades per tota la costa mediterránea.
0
Fat Boy
Joan, quantes entrades te la Viquipedia en valencia?. Jo t'ho dire: zero.
0

envia el comentari