Més de 500.000 dones es manifesten contra les polítiques de Trump

S'han produït 275.000 viatges fins a les 11.00 hores
500.000 dones es manifesten contra les polítiques de Trump | Europa Press

 

La plataforma organitzadora de la Marxa de Dones a Washington ha xifrat ja en més de 500.000 les participants en aquesta gran manifestació convocada l'endemà de la presa de possessió de Donald Trump per reivindicar els drets de les dones.

 

El Metro de Washington D.C. ha informat que s'han produït 275.000 viatges fins a les 11.00 hores, vuit vegades més que en un dissabte normal i supera fins i tot a les xifres d'un dia laborable.

 

A més, suposa un increment significatiu respecte al dia de la presa de possessió de Trump, quan es van registrar 193.000 viatges a la mateixa hora.

 

L'excandidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton, ha donat el seu suport als assistents a través del seu compte de Twitter. "Gràcies per anar, per defensar i per parlar dels nostres valors. Més importants que mai. Crec sincerament que sempre serem 'Més forts junts'", ha assenyalat.
Comentaris
JRRiudoms
Més dones van votar a Trump.
1410
Contra les polítiques de Trump? La campanya montada és espectacular. L'acriticisme superficial es un verí comprovat. Què ha fet l'anterior President d'allò promès? En quines condicions va trobar la societat i com la deixa? Molts mitjans no ajuden, fan populisme i són gremials molts cops.
Pepo
Sí, és clar que hi va haver més dones que van votar Trump, però aquesta concentració diu moltes i moltes coses del que passarà aquest any. I aquestes coses, no seran bones ni per les dones ni per ningú, tampoc per les dones que van votar Trump. La desgràcia ens ha caigut a totes i tots al damunt. Europa seguirà el camí de la desfeta ianqui i llavors veurem tot allò que ningú voldria veure mai.
JRRiudoms
Pepo: De ben segur que una de les coses que passarà aquest any serán que Madonna i amigues no tindràn tanta propaganda institucional gratuita. No és bo tenir tanta por; ni fer fefaents les "informacions" [sic] d'alguns mitjans de comunicació carregades de mkentides, mitjes veritats, demagogia i prejudicis apriorístics. Atentament, i bona setmana
JRRiudoms
En Trump ben mirat té un discurs moderat, raonable, educat i ple de bondat. Amèrica tornarà a ser pura, blanca, dretana i cristiana, com cal.
Ramon
Ei, progressistes, que la cortesia democràtica aconsella concedir cent dies de gràcia al nou governant abans de començar a armar-la. Són dies, eh? Dies. No dècimes de segon. Dies. Cent dies. No cent dècimes de segon, no.
Ramon
Casum els progres, s'haurien d'eliminar tots. EEUU ha de ser blanc i cristià, com Catalunya. En Trump, home educat, afable, intel·ligent, amb bones idees, equitatiu i equilibrat ho aconseguirà. Visca en Trump i les seves idees!
Ramon
Guaita, "casum" (sic). Aquesta expressió la feia servir sovint aquell èinstein. I el nivell també el recorda.
JRRiudoms
El missatge signat per "JRRudoms: 'En Trump ben mirat té un discurs moderat, raonable, educat i ple de bondat. Amèrica tornarà a ser pura, blanca, dretana i cristiana, com cal'" no és meu. Pregaria jugar "net", i no fer aquestes trampes de fer comentaris en nom d'altres. Atentament
Ramon
La primera decisió política de Ronald Reagan fou barrar el pas a l'avenç del castellà. Donald Trump ha fet fora el castellà de la web de la Casa Blanca però no ha estat la seva primera mesura. Ha estat la quarta, crec. Tanmateix, gràcies a tots dos presidents, Amèrica!
Ramon
Quants dies trigarà a caure el primer "Ja li diuen Ansartrump"? Això si és que no ha caigut ja.
Ramon
Ja sé que no tinc gaire nivell, però què podeu esperar d'un troll pagat pel CNI com jo...

envia el comentari