Londres reclama una relació "especial" amb la UE en iniciar la negociació del Brexit

El ministre d'Afers exteriors britànic, Boris Johnson | Europapress
 

 

El ministre d'Afers exteriors britànic, Boris Johnson, ha avisat aquest dilluns als seus socis europeus, en l'arrencada de les negociacions sobre la sortida del Regne Unit del bloc comunitari, que "el més important" és "pensar en el futur i en la nova relació, profunda i especial". "El més important ara crec que que és que mirem a l'horitzó, pensar en el futur i en la nova relació, profunda i especial que volem construir amb els nostres amics", ha dit el ministre d'Exteriors britànic, Boris Johnson, en declaracions als mitjans en arribar a la reunió amb els seus homòlegs a Luxemburg, que coincideix amb l'arrencada de les negociacions del Brexit.


Els 27 han avisat el Regne Unit que no començaran a negociar un nou acord futur amb el Govern britànic fins que hi hagi prou progressos per esclarir la situació dels ciutadans europeus que viuen al Regne Unit i la factura que haurà de pagar el Regne Unit. "Aquest és el primer dia de les discussions del Brexit. Crec que el més important és que hi haurà moltes discussions sobre la naturalesa del nou acord que tindrem", al marge de "les discussions sobre els diners i més coses", ha assegurat el cap de la diplomàcia britànica. "Crec que a llarg termini això serà bo per al Regne Unit i per a la resta d'Europa", ha assegurat Johnson, que ha confiat que hi haurà "una resolució feliç" al final del procés.
Comentaris
El "Brexit" tirarà endavant? Temps...
0
Pep
Quan diuen que Catalunya quedarà fora de la UE només cal veure com comença el brexit. 1- de marxar immediatament res de res. 2- la ue voldrà salvar els interessos dels seus ciutadans a catalunya i si catalunya vol romandre primer pas resolt amb l'oposició d'espanya que serà paradoxalment qui mes ciutadans hi tingui un cop els que vieun a catalunya decideixin ser catalans o espanyols. 3- els interessos economics de la Ue a catalunya. així que això de marxar a corre-cuita res de res.
0

envia el comentari