La Xina demana contenció a totes les parts després de l'últim míssil nord-coreà

El Govern de Kim Jong-un llança un míssil que sobrevola l'illa japonesa de Hokkaido
La Xina demana contenció a totes les parts després de l'últim míssil nord-coreà | Europa Press

La Xina ha reclamat aquest dimarts contenció a totes les parts, després que Corea del Nord llancés a última hora del dia anterior un míssil d'abast mitjà que ha sobrevolat el Japó i ha caigut en aigües nipones, com a part de l'escalada militar del règim comunista, que ha posat en alerta a tota la regió.

 

La portaveu del Ministeri d'Exteriors, Hua Chunying, ha fet aquesta crida en la roda de premsa diària, repetint el missatge llançat per la Xina, que insisteix que tots els països implicats han d'assumir la seva part de responsabilitat per la inestabilitat en la península de Corea.


El Govern de Kim Jong-un ha llançat sobre les 6.00 (hora local) un míssil que ha recorregut 2.700 quilòmetres a una altura màxima de 550 quilòmetres sobrevolant l'illa japonesa de Hokkaido fins a caure en aigües japoneses, a uns 1.800 quilòmetres de sòl nipó. Corea del Nord havia amenaçat amb llançar a l'agost fins a quatre míssils balístics contra el territori nord-americà de la illa de Guam, en l'oceà Pacífic, que sobrevolarien diverses prefectures japoneses. No és la primera vegada que Pyongyang irromp en territori de Tòquio.
Comentaris
Andreu
La Xina és qui permet que el règim de Pyongyang sobrevisqui. Ells hi comercien, ells els subministren combustible i aliments, ells possiblement són els que han facilitat el progrés de la seva indústria nuclear i de míssils dels últims anys, o almenys ho han permès. La Xina utilitza a Corea del Nord contra els Estats Units i els seus aliats a l'Àsia Oriental, Corea del Sud i el Japó, per tenir-los ocupats mentre augmenta la seva àrea d'influència.
caesar
este kim jong un ( o como se llame ) esta pidiendo a gritos tener un accidente domestico.......

envia el comentari