La reedició del 'Mein Kampf' de Hitler arrasa en vendes

A Alemanya s'han venut en un any 85.000 exemplars
El darrer any s'han venut 85.000 exemplars | Reuters

 

Les vendes de 'Mein Kampf' d'Adolf Hitler s'han disparat arran de la publicació d'una edició especial comentada, per a sorpresa d'uns editors que ja han aconseguit despatxar, no sense polèmica, 85.000 exemplars l'últim any.

 

Els drets de propietat intel·lectual de l'obra van expirar a final del 2015, fet que va donar peu a una reedició de l'Institut d'Història Contemporània que complementa el text de Hitler, base de la ideologia nazi, amb 3.500 anotacions d'experts.


"Les xifres de vendes ens han atrapat per sorpresa", ha admès l'editora Andreas Wirsching, en declaracions a l'agència de notícies alemanya DPA. "Ningú s'ho hauria esperat", ha assegurat.

 

El llibre, escrit entre 1924 i 1926, es va convertir en un supervendes després de l'ascens de Hitler el 1933. Fins al 1945, abans de la seva prohibició per part de les potències aliades, es van vendre al voltant de 12 milions de còpies i l'obra ha estat traduïda a 18 idiomes.
Comentaris
1948
Yo ya me lo he comprado!
20
Cal aprofitar el moment
Reeditem "La nacionalitat catalana" de Prat de la Riba.
6
MAG Arts
..., el govern i status quo espanyols ben contents, doncs a espanya encara no s'ha comdemnat el franquisme , molt fidel alliat del nazisme..,
1
lo mismo
En Vic esteladas luminosas en la plaza mayor....en Berlin.......
21
Pintamonas
El mont esta ple de sub-normals .Despres que el fill de p... Hitler des-encadenes una guerra mundial que va costa 50 o 60 millions de mors, encara temin gent que vol llegar las animalades que va publicar. LO DIT MOLTS SUB-NORMALS ( Els que tenen aquesta desgracia que amb perdonin)
7
Racs
Espero que la gent que el compri s'aturi a pensar, ni que sigui un moment, que els nazis van cremar moltissims llibres que consideraven subversius o contraris al que ells pensaven, i que en canvi, ara ells podran llegir un llibre que tot i siguent contrari als nostres valors democràtics es pot vendre legalment. Però potser seria demanar-los massa, no se si son tan sensibles per entendre que el mon va moltissim millor gràcies a les idees que Hitler atacava.
4
Pepo
El feixisme i les formes autoritàries de governar o més ben dit de manar, sempre han creat expectació. Esperem en poques dècades poder si més no anular, arraconar aquests formats perquè no puguin reeixir.
3
@1948
Pillin,pillin, que ja el tenies!!!
1

envia el comentari