Kim Kardashian reapareix a les xarxes tres mesos després de ser atracada a París

 

Kim Kardashian, la celebritat americana i estrella dels reality shows, ha reaparegut a les xarxes socials tres mesos després de ser atracada a París. Just quan es compleixen tres mesos de l'assalt, l'empresària ha reprès la seva activitat amb una foto familiar en què apareix al costat del seu marit, el cantant Kanye West, i els seus dos fills, North West i Sant.

 

El 4 d'octubre de 2016, Kardashian, de 36 anys, va patir un robatori a mà armada a la capital francesa, on es va desplaça per seguir la Setmana de la Moda. Els assaltants es van endur 16 milions d'euros en joies. L'assalt va propiciar que la celebritat deixés de penjar a les xarxes imatges del seu estil de vida, el seu físic i la seva família, sobretot a Instagram, on té 89,7 milions de seguidors, però també a Facebook i Twitter. L'atracament es va produir de matinada i els atracadors la van lligar de mans i van tancar al bany de la casa on s'allotjava.

 

 

Kardashian reapareix ara amb dues imatges familiars, juntament amb el seu marit i els seus dos fills, segurament pel que en el darrer mes es rumorejava un possible allunyament de la parella.

 

 
Comentaris

envia el comentari