EUA emet una alerta de viatge per a Europa pel "continu risc d'atemptats"

El comunicat assegura que els atacants utilitzaran tot tipus d'armes i eines, com "explosius, ganivets i vehicles"
EUA emet una alerta de viatge per a Europa pel "continu risc d'atemptats" | Europa Press

El Departament d'Estat nord-americà ha emès aquest dijous una alerta de viatge per als ciutadans nord-americans que tinguin intenció de desplaçar-se a Europa durant els propers mesos a causa del "continu risc d'atemptats terroristes" en tot el continent.

 

L'avís recorda els recents atemptats ocorreguts a França, Rússia, Suècia, Espanya, Finlàndia i Regne Unit i adverteix que els grups terroristes Estat Islàmic i Al-Qaeda "tenen capacitat per planificar i executar atemptats terroristes a Europa".


Segons el comunicat del Departament d'Estat, que adverteix en concret del risc que es registrin atacs d'aquest tipus en centres comercials, instal·lacions estatals, hotels, clubs, restaurants, llocs de culte, parcs i aeroports, l'alerta expirarà el 30 de novembre d'aquest any.

 

"Els ciutadans nord-americans han de romandre sempre alerta davant la possibilitat que extremistes i simpatitzants duguin a terme atemptats sense avís previ", assenyala el document, que assegura que els atacants utilitzaran tot tipus d'armes i eines, com "explosius, ganivets i vehicles", entre d'altres.
Comentaris
Est
A l'est d'Europa, on no hi ha moros ni en volen, això no passa.

envia el comentari