Estudiants afroamericans escridassen la Secretària d'Estat d'Educació del govern Trump

Els fets van passar a la cerimònia de graduació d'una universitat de Florida

La Secretària d’Estat d’Educació del govern de Donald Trump, Betsy DeVos, ha rebut aquest dimecres una forta escridassada a la cerimònia de graduació a la Universitat Bethune-Cookmna, de Florida, una institució històricament d’estudiants afroamericans.

 

Quan Betsy DeVos ha iniciat el seu discurs una part dels estudiants han començat a escridassar-la i alguns s’han posat dempeus per donar-li l’esquena, segons es veu en un vídeo que han difós la majoria de mitjans de comunicació nord-americans.

 

DeVos és una figura polèmica del govern de Trump que en el passat ha fet declaracions que han enervat la comunitat negra dels Estats Units. Per aturar la protesta, el rector de la universitat, Edison Jackson, va amenaçar els estudiants amb enviar-los els títols per correu.

 
Comentaris
el tlap venjador
em fot gràcia això d'afroamericans. Son negres i no passa res per dir-ho, no es cap insult ni despreci. Si son blancs com els diuen, euroamericans?? tot això es tan ridicul com fer servir el masculi i el femeni en lloc del genèric i dir comanys i companyes, etc.etc.
0

envia el comentari