Esbroncada del president de la CE als europarlamentaris que no assisteixen al ple

Jean-Claude Juncker acusa al Parlament Europeu de ser "molt ridícul"

El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha acusat aquest dimarts al Parlament Europeu de ser "molt ridícul" per la poca presència d'eurodiputats en un debat de balanç sobre la presidència maltesa. "El Parlament no és seriós", ha assegurat Juncker, que ha dit que si en comptes del primer ministre maltès, Joseph Muscat, el debat hagués estat "amb Merkel o Macron" hi hauria "la sala plena". "Li demano que tingui una actitud més respectuosa"; li ha replicat el president de la cambra, Antonio Tajani. "Sou ridículs", ha contestat Juncker, visiblement molest, assegurant que aquest matí només hi havia a Estrasburg una trentena de membres dels 751 eurodiputats.

 

 


"No és la Comissió Europea que ha de controlar el Parlament, sinó el Parlament a la Comissió Europea", ha indicat Tajani. "El Parlament Europeu és ridícul, molt ridícul", ha reiterat, per la seva banda, Juncker. "Mai tornaré a venir a una reunió d'aquest tipus", ha conclòs. 

 

La picabaralla ha arribat durant el debat, a primera hora del matí, per fer balanç de la presidència maltesa de la Unió Europea, que es va acabar a finals de juny. Els eurodiputats celebren sessió plenària a Estrasburg des d'aquest dilluns fins a dijous. 
Comentaris
XX
No em cau gens bé aquest tipus, però en aquest cas té raó.
Baldric
El que no va a treballar, no ha de cobrar.
Aquets europapanates
De cobrar bons sous per tocarse els collons en saben un mun però de recolzar la democràcia del poble català pasan olímpicament, i doncs, per a que cony serviu?
Vicenç
No tenen vergonya,ni tenen cap interes en coneix-la
té tota la raó en Juncker
no és seriós....... quin sentit té, si no hi ha ningú?....això sí, de cobrar sí que cobren...aquests europeus, cada cop s'ha semblen més als nostres veïns espanyols....quina vergonya!
Perdoneu...
No deixa de ser bastant graciós que el president d'un òrgan anomenat a dit, i que dicta la major part de les lleis de forma directa, passant-se pels collons el parlament, es queixi de la poca presència dels parlamentaris... i menys en un tema que no és de gaire interès per a la majoria d'ells.
ernst
tots sabem que el parlament europeu es una ficció, i ara el President diu que es ridícul .Però la pasta gansa que cobren els eurodiputats i la que deu cobrar ells no son gens ridícules

envia el comentari