Cinc morts per un tiroteig a l'aeroport de Fort Lauderdale de Florida

El presumpte tirador ha estat detingut per les forces de seguretat
Diversos morts per un tiroteig a l'aeroport Fort de Lauderdale de Florida | CNN

 

Un mínim de cinc persones han mort com a conseqüència d'un tiroteig registrat aquest divendres a l'aeroport de Fort Lauderdale-Hollywood, al sud de Florida, segons fonts policials que donen la situació per controlada després de l'arrest d'una persona sospitosa. "Hi ha un incident en la terminal 2, a la recollida d'equipatge", ha publicat l'aeroport a Twitter, on ha informat també que "tots els serveis estan temporalment suspesos" fins a nou avís en un aeròdrom que presta servei a més de 70.000 persones al dia.


Un testimoni citat per la la cadena NBC News ha assegurat que el tirador ha disparat, aparentment, a l'atzar contra les persones que es trobaven a la zona de recollida d'equipatges. El xèrif del comtat de Broward ha xifrat en cinc morts i vuit ferits el número provisional de víctimes. "S'han realitzat trets. Tothom corre", ha escrit a Twitter l'exportaveu de la Casa Blanca Ari Fleischer, que ha afegit: "Tot sembla en calma ara, però la policia no ens deixa sortir, com a mínim a la zona on sóc".

 

Un altre testimoni, Gene Messina, ha relatat a la CNN que ha presenciat els primers moments de l'evacuació immediatament després d'aterrar: "He sortit de l'avió i he vsit la gent corrent i xisclant", ha relatat.

 

Condemna de Trump

 

El governador de Florida, Rick Scott, ha anunciat que es desplaçarà al lloc "per rebre informació directament de les autoritats" desplegades sobre el terreny. El president electe, Donald Trump, ha confirmat a Twitter que ha pogut parlar amb Scott sobre la "terrible situació" que s'ha viscut aquest divendres a l'aeroport: "Els meus pensaments i oracions són amb tots. Mantingueu-vos fora de perill", ha escrit.
Comentaris
Local
Editor: aeroport de Fort Lauderdale. Sigueu més curosos amb la gramàtica. De moment hi han 5 morts i 8 ferits, a les 3:30 de la tarde hora local d'aqui.
0

envia el comentari