Almenys quatre morts atropellats per un camió a Jerusalem

El conductor del vehicle ha estat abatut, hi ha una quinzena de ferits
Un camió ha atropellat diverses persones a Jerusalem | Reuters

 

 

Almenys quatre morts i una quinzena de ferits a la ciutat de Jerusalem després que un camió els hago atropellat. Es tracta d'un atemptat permetrat per un palestí, segons informa Reuters. Els fets han tingut lloc a la zona d'Armon Hanatziv de la ciutat. El conductor ha estat abatut, després que envaís un pas de vianants del conegut passeig de la Ciutat Vella. La policia l'ha titllat d'atac "deliberat". 

 

 

Comentaris
Ramon
Encara sort, que l'Islam és una religió de pau. Ara imagina't si no ho fos!
2
alons
La victima el conductor !! Oi !! Com a Catalunya no es pot parlar amb ningú . Los martires la Olp les brigades l.ejercit per l.alliberament o La Vida de Br....
1
Oncques
Soldats en un assentament en territori ocupat... Sionisme i Islamisme són la vergonya del nostre món.
9
Gombau
Jerusalem territori ocupat per Israel? No; és la capital històrica del poble jueu, que l'Islam tracta d'ocupar. L'envestida del camió, acte de guerra contra l'ocupant, com diuen els islamistes? No; és un assassinat de tipus racista i religiós, exactament igual que els que feren a Niza, a Berlín, a Madrid, a Londres, a Nova York, i etc. etc. Ataquen tota la gent de cultura occidental, no per uns suposats crims, (perquè, al capdavall, els majors assassins de musulmans són (...)
1
Gombau
(...) són els musulmans mateixos), sinó que ens maten i ens volen matar pel que som: uns "infidels". I en llur afany per "santificar" el món, els islamistes segueixen els manaments de llur religió, que els exhorta a matar el major nombre d'infidels possibles. Els països democràtics són els més odiats pels islamistes: Europa, Israel, Amèrica del Nord. Perquè representem totes les llibertats i manera de viure que ells tenen per blasfemes i contraries a Déu. Israel i Occident (...)
0
Gombau
Israel i Occident som els seus objectius, i exactament pels mateixos motius.
0
jaume
Oncques,la vergonya del món ets tu hi els que pensen com tu.
2
Vent de Mestral
Crec que l'islam se'ns manifesta avui dia com si fos una ideologia política de caire totalitari i feixista, incompatible del tot amb els valors de tolerància i democràcia que presideixen les nostres societats occidentals. I això, amics meus, és un veritable problema. Cuidem-nos que els mussulmans no assoleixin majoria demogràfica a qualsevol espai (ciutat, comarca, província, etc.), perquè aleshores voldran imposar els seus preceptes religiosos, que és allò que els importa de veritat.
0

envia el comentari