Almenys 50 morts per un terratrèmol de magnitud 7,1 a Mèxic

L'epicentre s'ha produït a l'estat de Morelos
Un terratrèmol sacseja Mèxic
Un terratrèmol sacseja Mèxic | Reuters

 

Almenys 42 persones han mort en l'estat mexicà de Morelos com a conseqüència del terratrèmol de magnitud 7,1 que ha sacsejat aquest dimarts diverses zones del centre i el sud del país, segons un primer balanç del governador regional, Graco Ramírez.

 

"La meva abraçada solidària a familiars. Estem atenent a famílies. La nostra fortalesa units", ha escrit Ramírez a Twitter, al costat d'una taula amb el nombre de morts i la localitat on han perdut la vida. Dotze de les morts corresponen a Jojutla.

 

El Servei Sismològic Nacional (SSM) ha estimat en 7,1 la magnitud d'aquest sisme registrat a les 13.14 (hora local), l'epicentre del qual se situa a 12 quilòmetres de la localitat d'Axochiapan, a l'estat de Morelos.

 

El terratrèmol ha tingut lloc poc més d'una setmana després d'un altre de magnitud 8,2 en l'escala de Richter que va deixar més d'un centenar de morts en els estats d'Oaxaca, Chiapas i Tabasco. Es dóna la circumstància que tal dia com avui, fa just 32 anys, es va produir un altre sisme a Mèxic que va deixar milers de víctimes mortals.
Comentaris
Neus
Una abraçada enorme i el meu condol... (sap greu la mala ratxa de terratrèmols que passeu )
No anem be
Mentres no vinguin al nostre país, estic farta de tant "machupichu"que vagin als EEUU. Trump estarà content
No anem be
Mentres no vinguin al nostres país !!!!! Quan agafo el metro no se si estic a Catalunya. Estic farta de tant machupichu. És clar, som un xollo per a ells. Tants ajuts i subvencions que viuen com reis a costa nostra.

envia el comentari