Alemanya troba una llista amb més de 5.000 possibles objectius d'atac

Un exagent de policia podria haver utilitzat l'ordinador de la seva oficina per cercar les adreces dels opositors polítics
La policia alemanya, en una imatge d'arxiu | ACN

Les autoritats alemanyes han trobat llistes amb més de 5.000 noms de possibles objectius, entre ells més de 100 polítics, durant les batudes en les cases i llocs de treball de dos sospitosos de terrorisme a l'estat de Mecklenburg-Vorpommern la setmana passada, segons ha informat aquest divendres el diari Die Welt.


El periòdic, citant fonts de seguretat, ha assegurat que un dels sospitosos, un exagent de Policia que des de llavors ha estat suspès, podria haver utilitzat l'ordinador de la seva oficina per cercar les adreces dels opositors polítics. La Policia alemanya va dur a terme el passat 28 d'agost batudes en els habitatges i llocs de treball de l'agent de Policia i una altra persones sospitosa de planejar la captura i l'assassinat de polítics a causa de les seves opinions sobre la immigració, segons van informar les autoritats.

 

La Fiscalia Federal va assegurar que els sospitosos, que temien que les polítiques de refugiats alemanyes empobrissin el país, havien començat a emmagatzemar aliments i municions, a més de planejar diversos atacs. La Policia Federal ha trobat dues carpetes en les quals figuren els noms de més de 5.000 persones durant les cerques de les propietats d'un dels sospitosos, un advocat i un polític local en Rostock, una ciutat en el nord del país. Les autoritats han assenyalat que els polítics que es troben en la llista pertanyen a diversos partits, entre ells els conservadors de la cancellera alemanya, Angela Merkel.
Comentaris

envia el comentari