Wine Business School i Escola d’Enoturisme de Catalunya

L’especialització i la varietat de l’oferta acadèmica de la Wine Business School i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

La Wine Business School i l'Escola d'Enoturisme de Catalunya pretenen incrementar la transferència del coneixement i professionalització del sector vitivinícola, desenvolupant una oferta formativa contínua, actualitzada i ajustada a les necessitats i prioritats del sector, per així poder optimitzar i millorar la rendibilitat de la inversió del sector vitivinícola en formació.

 

D'aquesta manera, les dues escoles mencionades, aposten per proporcionar una oferta acadèmica àmplia i especialitzada, encapçalada pel "Postgrau Interuniversitari en Gestió d'Empreses Vitivinícoles", adreçat a professionals del sector vitivinícola que vulguin potenciar les seves habilitats directives, incorporant eines i tècniques que facin més eficient la seva tasca, rol i responsabilitat com a responsables. Dins d'aquest mateix Postgrau, l’estudiant es podrà especialitzar en "Gestió i Organització Vitivinícola" o en "Tècniques de Producció Vitivinícola".

 

D'altra banda, dins del Diploma de Postgrau, també es podrà accedir a una sèrie de seminaris, entre els quals, es troba el "Seminari de Paradigmes en la gestió vinícola" i el "Seminari d'Anàlisis comparatius dels models de celler i del seu perfil d'explotació econòmica".

 

Finalment, i a fi d'adaptar-se a tots els seus futurs estudiants, les escoles ofereixen uns cursos especialitzats: el "Curs en Exportació de vins i caves", amb docents i especialistes en comerç internacional de NEMHI, Bodegues Torres, Cellers Unió i URV; el "Curs Wintour Penedès: Enoturisme. Més Enllà de la Innovació", durant el qual, coneixeràs el sistema enoturístic i entendràs les dinàmiques i problemàtiques, reconeixeràs les estratègies de promoció i de comercialització dels productes enoturístics i entendràs el paper dels diferents agents que intervenen en el producte enoturístic; el "Curs de Gestió de l'Empresa Familiar Vitivinícola: Combinació de l'Èxit Empresarial i l'Harmonia Familiar", adreçat a Directius i propietaris d'empreses familiars vitivinícoles i finalment, el "Curs de Procediments d'intervenció administrativa en la vinya i el vi. Nivell avançat".

 

Una llarga trajectòria de formació adreçada al sector vitivinícola que avala aquestes dues escoles, convertint-se en una aposta segura per a tots aquells que es vulguin convertir en uns professionals del turisme i l'enoturisme. No ho dubtis i aposta per nosaltres!

 

 

 

Wine Business School

Carrer Amàlia Soler, 29 08720 Vilafranca del Penedès

Correu-e: gdomingo@vilafranca.org

Telèfons: 931 694 102 628 264 521

 

 

 

Escola de Formació Professional d'Enoturisme de Catalunya

  

Institut Municipal de Formació

 

Av. Catalunya 22 - Recinte de La Fassina

  

08720 - Vilafranca del Penedès

 

Tel . 93 817 19 95

Correu-e: escolaenoturisme@vilafranca.org
Comentaris

envia el comentari