UVic-UCC: àmplia oferta d’especialització en màsters i postgraus

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya ofereix una extensa programació de màsters i postgraus adaptats a les noves necessitats socials amb l’objectiu de formar els professionals experts que la societat i el sector productiu requereixen, i promoure la iniciació en el camp de la recerca. La UVic-UCC compta amb una seu a Vic, una a Manresa, una a Granollers i una a Barcelona, i amb diversos centres adscrits i vinculats a tot Catalunya, que ofereixen un interessant ventall de programes de formació contínua.

 

 

La UVic-UCC ofereix màsters universitaris, màsters i postgraus propis, cursos d’especialització i doctorats en els següents àmbits de coneixement: Salut i Benestar Social, Educació i Societat, Empresa, Comunicació, Ciències, Tecnologia i Enginyeria, Disseny, Esport i Llengües i Traducció.

 

Per al curs 2017-2018 cal destacar el Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) que comptarà amb dues edicions: l'edició Vic-Manresa amb el 50% del programa impartit al campus UVic i l’altre 50% al campus UManresa, i l’edició Granollers impartida íntegrament a la capital del Vallès Oriental.

 

L’àmbit de l’educació està especialment consolidat a la UVic-UCC amb una llarga trajectòria i experiència contrastada que situa la Universitat en una posició d’excel·lència. En són exemple els programes dissenyats en aquesta àrea: els màsters universitaris en Educació Inclusiva, el d’Innovació en Didàctiques Específiques i el projecte que la Generalitat ha encarregat a la UVic-UCC i la UOC en Millora dels Ensenyament en Educació Infantil i Primària, un programa pilot per incrementar les competències docents i els coneixements dels mestres, per tal d'impulsar millores que tinguin un impacte positiu en el centre i en els aprenentatges dels alumnes.

 

Les 19 edicions del màster universitari en Atenció Pal·liativa en Persones amb Malalties Avançades demostra l’aposta per una formació centrada en l’atenció psicosocial de la persona, com també ho fan el Postgrau en Atenció Psicosocial i Espiritual a Persones en Situació de Malaltia Avançada, el Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en els Àmbits d’Envelliment i Discapacitat i el Màster en Atenció en Emergències Psicosocials i Humanitàries.

 

Consulta tota la seva oferta formativa en aquest enllaç

 

 

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

Sagrada Família, 7. 08500 Vic

T. 938 861 222 
Comentaris

envia el comentari