UPF Barcelona School of Management, l'aposta per transformar l’educació superior

 

 La UPF Barcelona School of Management no és una escola de negocis tradicional. Imparteix  entorn a un centenar de màsters i postgraus, universitaris i propis, en vuit àrees de coneixement diferents. Des de disciplines més clàssiques com Administració i Direcció d'Empreses, Comptabilitat i Finances o Màrqueting i Comunicació a d’altres menys comuns com Edició, Gestió Pública, Ciències de la Salut, Videojocs, Animació o Creació Literària. Una oferta de programes amplia i diversa que la UPF Barcelona School of Management ha convertit en el seu valor diferencial.

 

De cara al curs acadèmic 17-18, la UPF Barcelona School of Management ofereix novetats en la seva programació entre les quals destaquen el Màster en Gestió i Creació de Continguts Audiovisuals, el Màster en Drets Civils, Tecnopolítica i Cultura Digital i elsDobles Màsters en Dret Especialitzat.

 

  • El Màster en Gestió i Creació de Continguts Audiovisuals organitzat conjuntament amb la productora El Terrat, forma creadors i gestors de continguts d’entreteniment, ficció i branded content. El programa va més enllà d’idear continguts per a la televisió i s’obre a totes les finestres susceptibles d’acollir contingut audiovisual com ara plataformes web, xarxes socials o esdeveniments en viu. Andreu Buenafuente, David Broncano, Borja Cobeaga, Diego San José, Pep Bras, Kike Maíllo, Edu Arroyo, José Antonio Pérez, Rafa Soto i Carles Manteca són alguns dels professors del programa.
  • El Màster en Drets Civils, Tecnopolítica i Cultura Digital (béns comuns, democràcia i comunicació a l'era de la informació) et prepara per entendre el canvi de les relacions socials, culturals, polítiques i econòmiques de la societat actual estructurada en xarxa; conèixer i aplicar els nous drets digitals; dissenyar i implementar polítiques dinàmiques eficaces de transformació en les formes d’organitzar-nos i d’organitzar i implementar les noves formes de comunicació i acció ciutadana. Dirigit per Simona Levi, el màster comptarà amb ponents de renom com Gabriella Coleman, Julian Assange, Renata Avila, Genís Roca i Mònica Terribas.
  • Els Dobles Màsters en Dret Especialitzat donen resposta a la demanda creixent d’advocats especialitzats i permeten que els graduats en dret obtinguin el màster d’accés a la professió, de caràcter obligatori, i una especialitat que els permeti diferenciar-se en un entorn professional molt competitiu. La UPF Barcelona School of Management ofereix tres dobles Màsters en Dret amb especialitat en Dret Penal Econòmic i Complaince, en Dret Laboral i de la Seguretat Social i en Dret de Danys i de l’Assegurança, tres branques del Dret amb alta demanda.

 

A més a més, per a aquells participants que encara no hagin decidit cap a on especialitzar-se, la UPF Barcelona School of Management ofereix, a través de la Summer School,una primera possibilitat per completar l’experiència acadèmica. Del 3 al 18 de juliol de 2017, els participats adquiriran coneixements de management mentre desenvolupen les seves competències bàsiques i s’especialitzen en esports, màrqueting o finances.

 

Consulta tota l'oferta formativa en aquest enllaç

 

UPF Barcelona School of Management

Balmes 132-134

08008 Barcelona

Tlf: +34 93 542 18 00

email: [email protected]

     
    Comentaris

    envia el comentari