Universitat de Lleida: Formació oberta al món

La UdL, fundada el 1300 i la més antiga de Catalunya, combina una llarga i fructífera tradició universitària amb una estructura jove i dinàmica que aposta decididament per una formació i una investigació de qualitat, per uns avançats mètodes docents i per la internacionalització.

 

Actualment, la UdL està situada en primera línia dels rànquings, destacant la segona posició mundial en Tecnologia dels Aliments. Oferta 46 graus, 45 màsters oficials i 11 dobles graus i ha fet una aposta clara per les dobles titulacions i la internacionalització amb més de 340 convenis signats amb universitats estrangeres. Tots els seus alumnes, més de 10.000 fan pràctiques a l'empresa. Distingida amb el Campus d'Excel·lència Internacional pel projecte Iberus, que comparteix amb les universitats de Saragossa, la Rioja i Pública de Navarra, té com a missió la generació, disseminació i aplicació del coneixement.

 

Destaca, així mateix, l'existència de 94 grups de recerca dels diferents àmbits amb reconeixement en l'àmbit internacional. L'Anella de Recerca UdL pretén impulsar la visibilitat de la recerca i la transferència de coneixement. L'Anella agrupa els diferents instituts de recerca de la UdL i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, peça fonamental en l'estructuració de la capitalitat agroalimentària de Lleida a l'Euroregió.

 

Consulta tota la oferta formativa en aquest enllaç.

 

 

 

 Universitat de Lleida

Pl. de Víctor Siurana, 1 (Lleida)

Tel. +34 973 70 20 00

Correu: info@udl.cat

  

 

 
Comentaris
Ni punyeter cas
Ni punyeter cas, entre altres coses perquè ja s'hi va anar al congrès i la més important es que els espanyols no ens tenen de donar permís per rés, el dret a decidir es ben nostre. Si vol que vingui el Sr. Rajoy al parlament de Catalunya a fer ofertes. Del Pedro Sánchez, no val la pena ni parlar-ne perquè tots sabem quina mena de polític es: Más de lo mismo que ZP.... El full de ruta continua!
0

envia el comentari