L’MBA de la UVic-UCC obre una nova edició a Granollers

 

 

La 4a edició del Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) de la UVic-UCC comptarà amb dues edicions: l'edició Vic-Manresa amb el 50% del programa impartit al  campus UVic i l’altre 50% al campus UManresa, i l’edició Granollers impartida íntegrament a la capital del Vallès Oriental.  

 

L'MBA, impulsat conjuntament pels campus de Vic i Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, dona una visió de l’organització com a sistema complex, interactiu, en què les diferents peces han de seguir una estratègia conjunta i un pla operatiu coherent. Així, s’aborda la problemàtica empresarial partint de l’estratègia, el màxim exponent de la pràctica directiva, i s’enfoca en les persones perquè dirigir una organització no és un problema de simple gestió. És un problema de lideratge. I, actualment, és un problema de lideratge en entorns de canvi permanent.

 

Per tot això, l'MBA és el programa ideal per a aquells tècnics, directius, emprenedors i propietaris d’empresa que vulguin aprofundir en el coneixement de les ciències de la gestió, sense oblidar-se d'avançar en el domini de cadascuna de les àrees de l’empresa, i rebre, alhora, una visió generalista i totalment aplicada. És la plataforma definitiva per a professionals amb alt potencial de desenvolupament i el salt final cap a funcions directives i estratègiques.

 

Amb l’objectiu d’informar sobre l’MBA la UVic-UCC ha organitzat 3 sessions informatives, acompanyades d’una breu masterclass a càrrec de 3 professors de referencia del Màster.

  

 

 

La presentació a Vic tindrà lloc el 12 de maig, a les 19.30h, amb la classe "Finanzas empresariales en tiempos de turbulencias económicas: entre el éxito y el fracaso", a càrrec del Dr. José M. Gay de Liébana, doctor en Dret i professor universitari d’Economia Financera i Comptabilitat.

 

La presentació a Manresa serà el 18 de maig, a les 19h, amb la classe "Anàlisi Estratègica", a càrrec de Jesús Lázaro de Boolavogue Corp. Services, enginyer elèctric per la UPC i PDG per IESE.

 

La presentació a Granollers es farà el 24 de maig, a les 19.30h, amb la classe "Del Balanç oficial al balanç de gestió: Una visió pràctica", a càrrec del Dr. Joan Massons, professor Universitari de Finances i consultor empresarial.

 

Consulta tota l'oferta formativa en aquest enllaç

 

Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

Sagrada Família, 7. 08500 Vic

T. 938 861 222 
Comentaris

envia el comentari