Institut d’Estudis Financers: el centre dels professionals de les finances

 

L'Institut d'Estudis Financers (IEF) és el centre de formació per als professionals del sector financer, amb una trajectòria de més de 25 anys.

 

Els objectius del màster i postgraus que s'imparteixen a l'IEF són l'especialització en diferents àrees financeres i la certificació professional d'àmbit europeu i internacional.

 

La formació és impartida per destacats professionals del sector que donen un enfocament pràctic i d'immediata actualitat a les sessions presencials i que alhora permeten a l'alumne aplicar els coneixements adquirits al seu dia a dia professional.

 

Amb el Màster en Finances treballaràs intensament durant un any, però sortiràs molt ben preparat per optar a totes les oportunitats laborals de futur. No només obtindràs la titulació en Màster en Finances, sinó que també:

 

  • et preparen per a que puguis optar a les certificacions internacionals CEFA/CIIA
  • obtindràs una sèrie de diplomes d’especialització en àrees temàtiques en finances
  • podràs realitzar pràctiques en empreses punteres del sector, dotant així el teu CV professional de gran valor per fer del teu futur tot un èxit.

 

I si el que busques es seguir-te formant dins l’àmbit laboral consulta els nostres programes per preparar-te i obtenir una de les certificacions internacionals.  

 

Consulta tota l'oferta formativa en aquest enllaç 

 

Av. Josep Tarradellas 123, 2a planta 08029 Barcelona

Horari: 9:00 a 20:00 h

Telèfon: 93 412 44 31

Correu: ief@iefweb.org
Comentaris

envia el comentari