Institut Borja de Bioètica-URL, màster universitari en bioètica, una aposta per la excel·lència

L’Institut Borja de Bioètica - Universitat Ramon Llull, amb més de 40 anys de trajectòria, és un centre referent  especialitzat en recerca, assessorament i docència en bioètica clínica i ètica aplicada a la recerca biomèdica.

 

L’Institut Borja de Bioètica-URL és un centre universitari que promou el diàleg interdisciplinari com a metodologia de treball entre científics i humanistes, compromès en integrar coneixements científics i sensibilitat ètica, permetent aprofundir en els plantejaments professionals i trobar vies raonables de solució als conflictes que sorgeixen entre els aspectes més tècnics i els valors humans essencials de respecte als drets humans.

 

Centre especialitzat en la formació de professionals de les ciències de la salut i de l’àmbit social actualment ofereix, a més del Màster Universitari en Bioètica, nous cursos d’especialització de postgrau, com el T.E.U en Ètica Aplicada a l’Acció Social i Psicoeducativa i el T.E.U en Bioètica Aplicada en l’Àmbit Clínic i Assistencial, cursos d’iniciació en bioètica, en bones pràctiques en recerca, i formació “In Company” de bioètica i d’ètica en serveis socials.

 

Consulta tota l'oferta formativa en aquest enllaç

 

 

 

Institut Borja de Bioètica

C/ Santa Rosa, 6  08950 Esplugues 

Tel. 936 006 106

Correu: bioetica@ibb.url.edu 

 
Comentaris
XX
Fa gràcia que el titular digui "una aposta per la excel·lència" amb falta d'ortografia inclosa. Ben mirat, més aviat fa pena.
0

envia el comentari