Som el mitjà de referència a Catalunya i als territoris de parla catalana

Títol de la imatge Salvador Cot Director
(Terrassa, 1965)
 

Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COMRàdio, TV3, Avui i Nació Digital. Col·laborador de TV3, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.
 

salvador.cot@mon.cat


 

 

 

Títol de la imatge Nerea Rodríguez Redactora en cap
(Barcelona, 1988)


Periodista i Jurista. Màster en Periodisme Avançat - Reporterisme a Blanquerna. Ha passat per Europa Press. Cofundadora de l'empresa Brandluk Media, dedicada a la gestió de les xarxes socials d'empreses, pimes, organitzacions i autònoms. Apassionada de l'obra de l'escriptor Albert Camus, i sobretot del seu vessant periodístic.


nerea.rodriguez@mon.cat


 

Títol de la imatge Gemma Aguilera Responsable d'informació parlamentaria
(Sant Boi de Llobregat, 1979)

Periodista. Ha treballat al setmanari EL TEMPS i ha col·laborat a Nació Digital i al diari AVUI. Va rebre el Premi d'Assaig Joan Fuster 2011 pel llibre 'Agent 447, l'home que va detenir el president Companys' i una menció d'honor en periodisme escrit dels Premis Ciutat de Barcelona el 2007.

gemma.aguilera@mon.cat Títol de la imatge Adrià Soldevila Responsable d'informació esportiva
(Badalona, 1989)
 

Badaloní de soca-rel, ha estat sempre vinculat al periodisme esportiu. Ha treballat com a redactor d'esports al diari ARA, a L'Esportiu de Catalunya, a Nació Digital i al Dicen. Ha escrit dues obres: 'Una bandera ens agermana', un llibre que repassa el vincle històric entre el Barça i Catalunya, i 'Errors en Blau i Grana', la història del Barça explicada a partir dels seus errors i desencerts.

 

 

 

Títol de la imatge Bernat Vilaró Redactor
(Cornellà de Llobregat, 1990)


Periodista per la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, i Màster en Comunicació Política i Social. Ha passat per la secció de política de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), pel consell de redacció de la revista online SomEsplai.cat i pel Diari ARA. Combina la professió periodística amb l'educació en el lleure.
 

bernat.vilaro@mon.cat
@bernatvilaro


 

Títol de la imatge Pere Fernàndez Redactor
(Sant Cugat del Vallès, 1985)Periodista per la Universitat Ramon Llull i Màster en Periodisme Avançat i Reporterisme. Es va formar com a periodista en el món local, concretament a la revista TOT Sant Cugat i al setmanari Diari de Sant Cugat. Ha treballat també a Barcelona Televisió i a Televisió de Catalunya.

pere.fernandez@mon.cat 

Títol de la imatge Jordi Borràs Fotògraf
(Barcelona, 1981)


Il·lustrador, fotoperiodista i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. S'especialitza en qüestions socials, amb un interès especial pels moviments nacionals i d'ultradreta que actuen a Catalunya. Treballa com a reporter gràfic freelance en diferents mitjans com El Món, Crític o Vice News. També col·labora des de 2013 en diferents programes de Catalunya Ràdio. En el camp de la fotografia i el periodisme d'investigació destaca la publicació del seu primer llibre, Warcelona, una història de violència (Pol·len Edicions, 2013) i Plus ultra. Una crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya (Pol·len Edicions, 2015) i Desmuntant Societat Civil Catalana (Saldonar, 2015).
 

Teresa Montalat Teresa Montalat
Directora Comercial
(Palau Saverdera, 1966)


Filòloga i màster en Màrqueting i Comunicació. Ha treballat com a professora i com a coordinadora i responsable comercial de la revista Viari. També ha estat cap de màrqueting i publicitat d'una empresa informàtica.


teresa.montalat@mon.cat


 

Títol de la imatge Sandra Oriol
Responsable de Màrqueting digital
(Barcelona, 1988)

Politòloga i Postgrau en Comunicació Política i Institucional. Ha treballat com executiva de comptes en el món de la comunicació i màrqueting digital, especialitzant-se en el posicionament de les marques a la xarxa.
 
sandra.oriol@mon.catTítol de la imatge Àlvar Ríos
Programador Web
(Tiana, 1988)

Desenvolupador d'aplicacions informàtiques. Ha treballat com a programador en empreses de màrqueting digital i telecomunicació de mitjans audiovisuals.


alvar.rios@mon.cat


 

Edita: Totmedia

Amb el suport de: