Som el mitjà de referència a Catalunya i als territoris de parla catalana

Títol de la imatge Salvador Cot Director
(Terrassa, 1965)
 

Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COMRàdio, TV3, Avui i Nació Digital. Col·laborador de TV3, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.
 

salvador.cot@mon.cat


 

 

 

Títol de la imatge Nerea Rodríguez Redactora en cap
(Barcelona, 1988)


Llicenciada en Periodisme i en Dret. Màster en Periodisme Avançat - Reporterisme a la Universitat Ramon Llull Blanquerna. Ha passat per Europa Press.


nerea.rodriguez@mon.cat
@NereaRodriguezD
 

Títol de la imatge Gemma Aguilera Responsable d'informació parlamentaria
(Sant Boi de Llobregat, 1979)

Periodista. Ha treballat al setmanari EL TEMPS i ha col·laborat a Nació Digital i al diari AVUI. Va rebre el Premi d'Assaig Joan Fuster 2011 pel llibre 'Agent 447, l'home que va detenir el president Companys' i una menció d'honor en periodisme escrit dels Premis Ciutat de Barcelona el 2007.

gemma.aguilera@mon.cat Títol de la imatge Adrià Soldevila Responsable d'informació esportiva
(Badalona, 1989)
 

Badaloní de soca-rel, ha estat sempre vinculat al periodisme esportiu. Ha treballat com a redactor d'esports al diari ARA, a L'Esportiu de Catalunya, a Nació Digital i al Dicen. Ha escrit dues obres: 'Una bandera ens agermana', un llibre que repassa el vincle històric entre el Barça i Catalunya, i 'Errors en Blau i Grana', la història del Barça explicada a partir dels seus errors i desencerts.

 

 

 

Títol de la imatge Pere Fernàndez Redactor
(Sant Cugat del Vallès, 1985)Periodista per la Universitat Ramon Llull i Màster en Periodisme Avançat i Reporterisme. Es va formar com a periodista en el món local, concretament a la revista TOT Sant Cugat i al setmanari Diari de Sant Cugat. Ha treballat també a Barcelona Televisió i a Televisió de Catalunya.

 

pere.fernandez@mon.cat 

Títol de la imatge Joan Antoni Guerrero Vall Redactor
(Reus, 1979)Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat a Diari de Tarragona, Europa Press, Diari d’Andorra, ARA i Nació Digital. Així mateix, ha col·laborat amb el setmanari El Temps. També ha format part de l’equip fundador de la versió catalana de la plataforma internacional Global Voices, que va obtenir el Premi Blogs en la categoria de Comunicació i Nous Mitjans el 2013. És autor del llibre Cuba-EEUU: la hora del deshielo, publicat per l’Editorial UOC.

 

joanantoni.guerrero@mon.cat
@joanantoni70


 

Títol de la imatge Joan Guirado Corresponsal a Madrid
(Olot, 1990)Periodista. Ha treballat a Ràdio Sant Joan, Televisió del Ripollès, Nació Digital i el setmanari La Garrotxa. També ha estat director del gabinet del Portaveu Adjunt de CiU al Congrés dels Diputats. És autor del llibre "This is Spain" (Deu i Onze Edicions, 2015).

 

joan.guirado@mon.cat


 

Títol de la imatge Jordi Borràs Fotògraf
(Barcelona, 1981)


Il·lustrador, fotoperiodista i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. S'especialitza en qüestions socials, amb un interès especial pels moviments nacionals i d'ultradreta que actuen a Catalunya. Treballa com a reporter gràfic freelance en diferents mitjans com El Món, Crític o Vice News. També col·labora des de 2013 en diferents programes de Catalunya Ràdio. En el camp de la fotografia i el periodisme d'investigació destaca la publicació del seu primer llibre, Warcelona, una història de violència (Pol·len Edicions, 2013) i Plus ultra. Una crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya (Pol·len Edicions, 2015) i Desmuntant Societat Civil Catalana (Saldonar, 2015).
 

Teresa Montalat Teresa Montalat
Directora Comercial
(Palau Saverdera, 1966)


Filòloga i màster en Màrqueting i Comunicació. Ha treballat com a professora i com a coordinadora i responsable comercial de la revista Viari. També ha estat cap de màrqueting i publicitat d'una empresa informàtica.


teresa.montalat@mon.cat


 

Títol de la imatge Àlvar Ríos
Programador Web
(Tiana, 1988)

Desenvolupador d'aplicacions informàtiques. Ha treballat com a programador en empreses de màrqueting digital i telecomunicació de mitjans audiovisuals.


alvar.rios@mon.cat


 

Edita: Totmedia

Amb el suport de: