Leo Cámara ingressat després d'un intent de suïcidi

L'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' no va acabar amb la seva vida gràcies a la ràpida actuació dels sanitaris
Leo Cámara
Leo Cámara | Instagram @leocamara_ak

 

L'extronista del programa de Telecinco 'Mujeres y Hombres y Viceversa' Leo Cámara va ser ingressat després d'haver intentat suïcidar-se. Segons explica Kiko Hernández al seu blog, Leo no va acabar amb la seva vida gràcies a la ràpida actuació dels sanitaris. Segons el col·laborador de 'Sálvame', fa pocs dies Leo "va sentir que no tenia les forces suficients per seguir lluitant. Una tortuosa infància que no ha pogut superar unida a un dur cop sentimental després d'haver trencat amb la seva parella van fer que Leo fos incapaç de veure la llum al final del túnel i prengués la decisió equivocada ingerint un pot de pastilles. Tot i que, després d'haver-ho dut a terme, en un moment de lucidesa, va agafar el telèfon i va aconseguir fer una trucada d'ajuda desesperada: 'Ho sento. Truca a un metge'".


Tal i com continua revelant Kiko Hernández, "la persona a l'altre costat del telèfon va trucar als serveis d'emergències i, en arribar a casa de Leo, la preocupant escena deixava clar el que havia succeït. Es van trobar a terra sang, a conseqüència del fort cop que Leo mostrava en el seu cap després d'haver caigut inconscient, un pot buit de pastilles, i un objecte que va espantar al propi Leo quan més tard l'hi van explicar". Segons aquest relat, "els sanitaris van traslladar a Leo ràpidament a l'hospital més proper on, per sort, van poder realitzar-li un rentat d'estómac a temps i evitar un fatal desenllaç".
Comentaris

envia el comentari