Jorge Javier Vázquez opina sobre el conflicte entre Catalunya i Espanya

"Tinc la sensació que m'estan estafant moltes hores de la meva vida i el pitjor de tot és que no sé a qui passar-li la factura de l'alegria que m'estan robant", lamenta el presentador de 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | Instagram @jorgejaviervazquez

 

El presentador de diversos programes de Telecinco Jorge Javier Vázquez ha opinat aquest divendres sobre el conflicte entre Catalunya i Espanya. En un post al seu blog de la revista 'Lecturas', Jorge Javier explica que l'altre dia estava de viatge i mentre esmorzava amb la seva parella li va dir: "No ens enganyem. Això que estem vivint és mentida. Quan arribem a Madrid tornarem al fred i a la gavardina. Avui és estiu però demà caminarem cap al fred". I continua escrivint: "I no només al meteorològic, em va faltar afegir. De sobte tot s'ha tornat més fred i més trist". En aquest sentit, revela que rep missatges "duríssims retraient-me que no m'hagi manifestat sobre el que està succeint. I jo em pregunto: per a què? Per rebre insults de la gent que no estigui d'acord amb mi? Doncs sincerament, no vull. Ja no". 


El presentador de 'Sálvame' es queixa: "Estic fart. Fart que no ens escoltem. Fart de no valorar l'opinió d'aquells no pensen com nosaltres. Fart del pensament únic. Fart que ens hàgim oblidat de reflexionar i que considerem que l'única cosa vàlida és el que nosaltres pensem. Que ningú vingui a dir-me que tinc l'obligació de mullar-me. No. S'ha acabat". En aquesta línia, Jorge Javier lamenta que "entre tots hem construït una societat en la qual no té cabuda el diàleg. Si no ens importa l'opinió de l'altre per a què serveix que algú popular es manifesti? Per fomentar l'odi entre els seus detractors, per res més. I arriba un moment de la teva vida en el qual gestionar això ja no et compensa. I et tanques a casa i vius la teva tristesa en solitud. O compartint-la solament amb els teus amics". FInalment, conclou: "Tinc la sensació que m'estan estafant moltes hores de la meva vida i el pitjor de tot és que no sé a qui passar-li la factura de l'alegria que m'estan robant".
Comentaris

envia el comentari