Isabel Pantoja, a Eivissa en vestit de bany

La cantant està de vacances amb els seus fills i les seves parelles (Kiko Rivera i Irene Rosales i Isabel 'Chabelita' Pantoja i Alejandro Albalá), i també els seus néts

La cantant andalusa Isabel Pantoja ha tornat a aparèixer en la portada d'una revista en una fotografia d'estiu. La família Pantoja està de vacances a Eivissa, i la revista 'Hola' en té la prova: un reportatge fotogràfic on es pot veure Isabel Pantoja amb un vestit de bany de color blau clar descansant en un vaixell en alta mar. La cantant ha compartit uns dies de descans en aquesta illa de les Balears al costat dels seus fills i les seves parelles (Kiko Rivera i Irene Rosales i Isabel Chabelita Pantoja i Alejandro Albalá), i també els seus néts. En la fotografia que apareix destacada en grandària més petita es pot veure a la cantant donant-se un bany amb ells. "En aquestes imatges exclusives es pot apreciar la bona relació que hi ha entre els seus fills, un tema del que se n'ha parlat molt; l'embaràs de la seva jove Irene Rosales, que espera el seu segon fill; i la presència d'Alejandro Albalá, parella d'Isa, que és ja un més de la família", assegura la revista.

 


Les fotografies han costat 50.000 euros, segons publica Vanitatis. A més, no hi havia cap foto de Pantoja en vestit de bany des d'un estiu en el qual va ser fotografiada a la platja al costat de la seva examiga Maria del Monte. 

 
Comentaris

envia el comentari