Chenoa, sobre la seva ruptura amb Bisbal: "Volia morir-me"

"No hi havia manera humana de comunicar-me amb la persona amb la qual havia conviscut durant els últims anys", explica la cantant
David Bisbal i Chenoa
David Bisbal i Chenoa | Europa Press

 

La cantant Chenoa ha explicat, després de molts anys, com es va acabar la seva relació de parella amb David Bisbal. En un capítol del llibre que acaba de publicar, Chenoa relata que va ser el cantant qui la va deixar i que ella "es volia morir". Al començament ella no volia fer cas dels rumors d'infidelitat, tot i que ell en nombroses ocasions li havia dit que necessitava prendre's un temps, tot i que, segons revela "després sempre tornava penedit i amb les coses clares". "Una setmana abans de tornar del seu viatge, David em va enviar un ram de flors preciós amb una nota dient que ja arribava. Jo continuava flotant en el meu núvol d'amor i flors blanques. Quan va tornar jo estava treballant, i al tornar a casa, me'l va trobar amb la maleta feta. 'Necessito pensar, necessito temps, millor ho deixem'". Chenoa, però, no va pensar que es tractés d'un trencament definitiu. 


Però pocs dies Bisbal es trobava en una roda de premsa a Caracas i va anunciar que estava solter. Chenoa reconeix que en aquest moment no podia ni respirar del 'xoc' i l'angoixa augmentava quan ella intentava trucar-lo però una veu responia "aquest número no correspon a cap usuari", ella tornava a marcar insistentment, però aquest número ja no existia. "Volia morir-me. Vaig trucar a la seva germana. Quin paperot, la pobra. Em va dir que ho entengués, que no em podia donar el número nou. Havia canviat de telèfon. No hi havia manera humana de comunicar-me amb la persona amb la qual havia conviscut durant els últims anys. Va ser devastador", explica la cantant. 
Comentaris

envia el comentari