Cristiano Ronaldo va pagar 258.000€ per evitar una denúncia per presumpta violació, segons 'Der Spiegel'

L'acord signat obligava la dona a retirar tots els càrrecs contra Cristiano i a donar-li els noms de totes les persones a les quals havia explicat els fets
Cristiano Ronaldo | EFE

 

El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va pagar l'any 2010 375.000 dòlars (258.172 €) per evitar una denúncia per presumpta violació, segons ha publicat el setmanari alemany 'Der Spiegel'. Els fets van passar durant el matí del 13 de juny de l'any 2009 en un hotel de luxe de Las Vegas. La dona va denunciar el suposat atac a la policia el mateix 13 de juny, com confirmen els registres en els quals apareix la seva trucada telefònica al departament de la policia metropolitana de Las Vegas. Encara que no va arribar a facilitar el nom del suposat violador, sí va parlar d'una "figura pública", d'un "atleta".


Cristiano Ronaldo i la dona que el va denunciar van arribar un acord extrajudicial set mesos després, concretament el 12 de gener de 2010, davant d'un mediador de l'estat de Nevada. Va ser l'advocat portuguès Carlos Osorio de Castro qui va signar l'acord en nom de Cristiano Ronaldo. L'acord signat obligava la dona a retirar tots els càrrecs contra Cristiano i a donar-li els noms de totes les persones a les quals havia explicat els fets.

 

A més, la dona va accedir a certificar que havia "eliminat o destrossat permanentment qualsevol material electrònic, escrit o de qualsevol altre tipus que hagués generat o rebut arran dels suposats fets".
Comentaris
fart de la prepotència madrilenya
Per a que després vagin pel món dient que és i són (el seu equip) uns santets i no sé que més tonteries. Més retratat impossible.
3
torracollons
y jo me la jevé ar río, crejendo que era moçuela, pero tenía marío...
5
crack
que raro, esta noticia no sale en el AS... de hecho en ningun diario deportivo que yo sepa
0
i?
Que espereu que passi? el Madriz es questió d'Estat, així que tot quedarà exactament igual que la Infanta o el Undargarín, es a dir, oblidat de la ment dels catalans: lo primer es el Barça i que guany moltes copes, lo altre es secundari.
0
Peret
L'amic marroquí deu estar gelós
0
Una dona?
Sarà de les que s'afeiten 2 vegades al dia i t'interpel.la amb un "Hola, guapo" amb veu de baríton.
0

envia el comentari