Torraspapel acorda traslladar la seva seu social de Barcelona a Madrid

L'empresa compta amb cinc fàbriques, una d'elles a Sant Joan Les Fonts
Edifici de Torraspapel
Edifici de Torraspapel | Wikimedia Commons

 

L'empresa Torraspapel ha acordat traslladar la seu social de Barcelona a Madrid "per la incertesa derivada per l'actual context polític català", segons ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat. Actualment, Torraspapel pertany al grup Lecta i es dedica a la fabricació i distribució de papers especials per a etiquetes i embalatge flexible, paper estucat i no estucat per a edició i impressió comercial i altres suports d'impressió d'alt valor afegit, amb una facturació de 766 milions d'euros el 2016 i més de 1.900 treballadors. Les seves oficines centrals es troben a Barcelona i compta amb cinc fàbriques a Sant Joan Les Fonts, Saragossa, Motril, Almazán (Sòria) i Leitza (Navarra) amb una capacitat productiva d'un milió de tones.


D'aquesta manera, l'empresa segueix el mateix camí d'altres companyies i bancs catalans que en els darrers dies han establert el domicili social en altres punts de l'Estat, com per exemple Caixabank (València), Criteria (Palma), Banc Sabadell (Alacant) i Gas Natural, Agbar i Oryzon (Madrid), entre d'altres. A més, Abertis té previst seguir el mateix camí després de la celebració d'un consell d'administració extraordinari per tractar aquesta qüestió, mentre que Cellnex no descarta fer-ho en els pròxims dies i Colonial es reuneix aquesta tarda per valorar si trasllada la seu social a les seves oficines de Madrid, al Paseo de la Castellana.
Comentaris
Mrtin Piñol
Castonajes Hinojosa unes de les fabriques de embalajes mes important d´España compra la fabrica del Grup Torras "Torras Hostench". Hinojosa te les instalacións mes important a Xativa.
Rates
Les rates són les primeres a abandonar el vaixell quan ensumen que aniran maldades. No torneu mai més Tindrem sempre presents a la memòria els noms dels botiflers i actuarem en conseqüència.
John Smith
En qualssevol cas, aquesta ridícula campanya ha fet tard. Potser tindria sentit, des del punt de vista espanyol, intentar fer por als catalans abans del referèndum, perquè votessin que No. Ara ja ha guanyat el Si i està tot dat i beneit. Que ara uns quants catalans amb poca informació s'espantin, no modificarà el full de ruta, perquè la següent fase del procés està ja en mans dels polítics.
Anna
Genial! Així deixen espai a altres empreses que sí volen estar aquí. Cap problema. Adéu siau!
Pere
No cal que tornin!
Martin Piñol
Castonajes Hinojosa despres de comprar la paperera de Roda de Ter, trasllada part de la seva producció a catalunya
Martin piñol
La fabrica nomenada de Hinojosa es la de Roda de Ter. Avanç era del grup KIO.
Fidriko
Compte, Madrit! T'estàs omplint de rates

envia el comentari