TMB ha perdut 546.000 euros pels dilluns de vaga de metro

Colau assegura que el govern municipal està "bolcat" per assolir un acord i creu que "les bases hi són"
El Metro de Barcelona, un dia de vaga | Europa Press

 

 

TMB ha perdut fins al mes de juny 1,4 milions de validacions i 546.000 euros per les vagues de metro que tenen lloc cada dilluns des del 24 d'abril. Són dades que ha proporcionat la mateixa alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en resposta a una pregunta del president del Grup Demòcrata, Xavier Trias, que li ha reclamat "que es posi les piles" per acabar amb aquesta situació. Colau ha assegurat que el govern municipal està "bolcat" per assolir un acord, i ha opinat que "les bases hi són", però ha recriminat que els representants dels treballadors no vulguin sotmetre a votació les noves propostes de la direcció. "Hi ha alguna cosa que se'ns escapa", ha opinat.

 

 

TMB calcula les pèrdues econòmiques tenint en compte la recaptació que no s'ingressa al Metro, però també la que sí es registra de forma addicional al bus, el cost afegit de seguretat i els estalvis en matèria d'energia i despeses de personal. Colau ha defensat que la direcció de TMB "no ha parat de fer propostes en positiu", amb increments salarials malgrat els límits legals, però s'ha queixat que ni tan sols les puguin votar els treballadors.
Comentaris
Arnau Sabastida
Que ho descomptin de les macronòmines dels directius. Ah no, que són intocables!
Onix
I s'han preocupat de calcular les pèrdues en diners i temps (que també té valor en diners) de tots els usuaris que estem rebent les conseqüències de la pèssima gestió dels inútils de TMB amb el vist i plau de l'Ajuntament ?
Vicenç
La TMB,es un cementiri de "elefants",i crec que això s'arreglaria publicant las nomines i veient lo que cobren tots plegats,ens emportaríem una sorprese "mayusculas"
quel
No em preocupa la pèrdua de diners de TMB, el més preocupant son els perjudicis de tot tipus que els sindicats defensors (?) dels drets dels treballadors, han provocat als treballadors d'altres empreses i ciutadans que no tenen cap responsabilitat en les causes del conflicte i que alhora no poden fer absolutament res per a resoldre'l. Les accions de vaga en els serveis públics, com aquesta, son fruit de la irresponsabilitat i d'una total covardia dels responsables dels sindicats.
Quel
(2) El primer que haurien de preservar les vagues en els serveis públics, és els drets dels usuaris. Les vagues s'haurien d'orientar contra els responsables del conflicte. En aquest cas seria molt més just fer el servei amb normalitat i deixant entrar les persones sense pagar el cost del bitllet. Però això no ho faran per no sortir-ne perjudicats ells. Pura covardia.

envia el comentari