Tens alguna clàusula abusiva? Assessora't gratuïtament

 

Ajudar aquelles persones amb clàusules abusives en les seves hipoteques. Sota aquesta premissa la Diputació de Barcelona, juntament amb l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, han posat en marxa un nou programa per oferir un servei d'assessorament personalitzat i gratuït en els abusos hipotecaris. 

 

  

El conveni preveu que l'assessorament en les reclamacions s'estengui a la resta de col·legis professionals de les comarques de Barcelona i inclou el desplaçament d'advocats a les dependències municipals dels Serveis Públics de Consum que s'encarregaran d'atendre individualitzadament totes les consultes, a través d'hores concertades i fins al mes de desembre. 

 

 

  

A més, i si el consumidor decideix acudir a la via judicial, es donarà un servei d'atenció personalitzada en relació a la justícia gratuïta. "Aquest conveni reforça el servei d'atenció al ciutadà de la Diputació i se suma als ja treballats en matèria d'atenció jurídica. Una demanda imprescindible avui dia: garantir el servei al ciutadà", explica la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, en relació a aquest nou programa. 

  

  

  

Encara que aquest primer conveni cobrirà 22 Serveis Públics de Consum, l'objectiu de Diputació és estendre aquest servei als 311 municipis de la demarcació. El pacte se suma a les accions de suport als consumidors que la Diputació impulsa des de fa mesos per acompanyar-los en les seves reclamacions per les clàusules abusives. Per fer-ho possible, la Diputació ha incrementat en 2 milions d'euros el pressupost destinat als Serveis Públics de Consum, ha intensificat la formació específica en clàusules abusives als tècnics d'aquests Serveis i ha contractat les associacions de consumidors més representatives per fer 150 xerrades i tallers arreu del territori. A banda i en els 224 municipis que no disposen de Servei Públic de Consum propi, els ciutadans també reben atenció directa a través de les Unitats Mòbils d'Informació al Consumidor.

 
Comentaris

envia el comentari