Ryanair sosté que continuaria operant en una Catalunya independent

La companyia constata que la demanda europea i mundial per visitar el país "no canviaria" pel seu estatus polític
Avió de Ryanair | ACN

Ryanair ha aprofitat la presentació aquest dimecres dels plans de l'aerolínia per al proper estiu per referir-se a l'actualitat política catalana. En aquest sentit, el responsable de Màrqueting de la companyia, Kenny Jacobs, ha constatat que Ryanair no té una "opinió política" però avança que la companyia continuaria operant i creixent a Catalunya tant si esdevé un estat independent com si continua formant part de l'Estat.

 

"Tot negoci et dirà el mateix, tant si és un supermercat com una aerolínia", ha precisat des de Barcelona. En aquesta línia, precisa que la demanda europea i mundial per visitar Catalunya "no canviaria" per l'estatus polític del país
Comentaris
Núria
No m'agrada gens el món "low cost" i concretament aquesta línia aèria. Però en aquest cas, thank you very much
Desde fora ja veuen com acabara espanya , doncs sense catalunya
2+2=4
Tenint en compte que l'única companyia a Catalunya és Vueling, i aquesta pertany al conglomerat IAG (Iberia), és de suposar que marxarien i tindrien problemes per a col·locar els avions i personal; Ryanair ha vist negoci, i han demostrat que són el millors. El tracte als passatgers és una altre cosa, però en màrqueting són uns cracks.
Benny
2+2, en tracte al passatger, és molt millor Ryanair que d'altres low cost, com per exemple la infame Norwegian. I Vueling no els supera pas.

envia el comentari