Lidl construirà a Catalunya el seu centre logístic més gran d'Europa

El grup alemany preveu construir un centre d'uns 65.000 metres quadrats
Lidl | Europa Press

 

La cadena de supermercats Lidl ha adquirit una parcel·la de 120.000 metres quadrats a Martorell (Barcelona) per edificar una plataforma logística, ha informat la companyia a Europa Press.

 


El grup alemany preveu construir un centre d'uns 65.000 metres quadrats, que es convertirà en el centre de distribució més gran que la cadena té a Europa, un rècord que ara té el magatzem que va inaugurar al setembre a Alcalá d'Henares (Madrid), de 61.000 metres quadrats, segons publica aquest dimecres 'Expansión'.

 

Lidl ha explicat que, davant la impossibilitat de poder ampliar la seva plataforma logística de Montcada i Reixac (Barcelona) i amb l'objectiu de "garantir un creixement sostenible", ha accelerat el projecte de Martorell per poder incrementar la superfície logística actualment disponible a Catalunya i poder atendre el creixement de la demanda.


Ha detallat que la Generalitat està tramitant el pla director que l'empresa espera que s'aprovi al llarg d'aquest any, amb l'objectiu que comencin les obres d'urbanització de la parcel·la al llarg del 2018. Així mateix, la companyia ha remarcat que l'adquisició d'aquesta parcel·la no implica la sortida de Montcada i Reixac, on a més d'una plataforma logística Lidl compta amb les oficines centrals.Comentaris
independentista
I perque no posen aquest gran magatzem per exemple a Tortosa, no cal que sigui tot a Barcelona!!!! haurien de pensar una mica a les altres arees metropolitanes, com Lleida, Girona, terres de l'Ebre
7
ADas
I totes les fantasies de que les empreses marxen cau com un castell de cartes. Quin dia Espanya entendrà que les empreses estan abandonant Espanya per venir a Catalunya? Espanya està acabada. La independència ja és un fet. Els espayols han perdut. Han de demanar perdó i deixar de molestar.
2
...
No compro a Lidl,el súper de les llargues cues perquè hi ha poca gent atenent a caixes.
2
via augusta
Catalunya és un magatzem. Quina llàstima. El país destrossat per sempre més pel turisme o per la logística que no aporta res.
26
Anna
Molt gran pero no tenen ni una botella de vi catala i en tenen de tot arrreu
4
EldeGràcia
L'única part positiva que li veig a aquesta notícia és el fet que les empreses trien Catalunya per establir-se. Per altra banda, lidl és caracteritza per les pèssimes condicions dels treballadors, pels preus miserables que paguen als productors (fruita i verdura), pel nul comerç de proximitat, i per la nul·la atenció en català (sobretot a les àrees metropolitanes).
0
marcos
tan segurps estan de que no habra independencia,, que ponen su almacen y todo
21
@marcos
Marcos, es just al revés.Posen el centre logístic aquí, per que creuen que serem independents. No ho veus que els catalans som un bon mercat ?
1

envia el comentari