Leroy Merlin obrirà el 2018 la seva primera botiga al centre de Barcelona

S'ubicarà al carrer Fontanella i donarà feina a 60 persones
Leroy Merlin de Sant Cugat | Artur Ribera

 

Leroy Merlin ha anunciat que obrirà la seva primera botiga al centre de Barcelona durant el primer trimestre del 2018 i que crearà 60 llocs de treball nous. En un comunicat aquest dilluns, la companyia ha explicat que invertirà cinc milions d'euros a la nova botiga, que estarà situada al carrer Fontanella número 12 i que comptarà amb una superfície comercial de 2.450 metres quadrats.

 

El director de desenvolupament de Leroy Merlin Espanya, Juan Sevillano, ha destacat com la companyia realitza "una escolta constant de les creixents i canviants necessitats del consumidor", i ha confirmat que la voluntat de l'empresa és cercar altres ubicacions al centre d'altres capitals del país. Leroy Merlin Barcelona se sumarà, així, als sis punts de venda que la companyia té actualment a Catalunya.

 

Aquesta obertura s'emmarca en el pla d'expansió 2017-2021 de l'empresa, en el qual està previst l'engegada de 31 nous punts de venda a Espanya, amb una inversió de més de 608 milions d'euros.
Comentaris
Leyla
I l'ajuntament donarà permís per obrir un centre així al centre de Barcelona? No ho crec, perquè hi ha una llei de grans superfícies. I com ens ho emportarem, els clients, si no hi podem anar en cotxe?

envia el comentari