L'Ajuntament de Barcelona va retirar diners del Banc Popular

Ho atribueix a "moviments normals de tresoreria entre entitats segons les necessitats de cobraments i pagaments"
L'Ajuntament de Barcelona | VIQUIPÈDIA
 

 

L'Ajuntament de Barcelona va retirar diners del Banc Popular abans de la intervenció del passat 7 de juny, segons publica el diari 'Expansión' i han confirmat a l'ACN fonts municipals. Les mateixes fonts ho han atribuït a "moviments normals de tresoreria entre entitats segons les necessitats de cobraments i pagaments". El rotatiu explica que també l'Ajuntament de Madrid va fer el mateix, així com la Seguretat Social i diverses comunitats autònomes. El consistori barceloní no especifica quina quantitat va treure de l'entitat bancària en virtut de la Llei de protecció de dades.

 
Comentaris
A qui se li acut tenir diners en un banc anticatalà i caspós com aquest?
No acostuma però pel que es veu, va fer bé!
2
Cal mes claretat
Com es va coneixent, l'Ajuntament de Madrid, el de Barcelona i la Seguretat Social varen retirar fons del banc. Aquesta retirada massiva de fons de l'entitat va provocar la liquidació de l'entitat per falta de liquiditat. A continuació es va regalar al Banc de Santander per 1 euro. Molta gent ha perdut molt de diner i uns quants segurament han reforçat la seva posició financera. Aquests moviments no són neutres i cal una major transparència en els fets. Esperava més d'aquest Ajuntament.
0
Roma
I jo que m'ho empasso, els vostres amiguets PSCPSOEPP ja us van avisar amb prou temps. Mentiders llepes com l'Iceta.
0
Marc
Protecció de dades, ok, però i la protecció dels accionites petits? i la transparència? ens la passem per l'entrecuix quan ens convé?
0
Connexió dels comuns-podems i Cia.
amb el sistema establert més piconador i caspós. No van retirar diners per casualitat o inspiració. Va ser per un avís molt oportú.
0
doc
Aixó es diu : Información privilegiada y es un delito.
0
bonoloto
Aquest ajuntament és de PPSOE'ss. Iceve al capdavant amb la Colau son deixebles dels partits corruptes.
0
alexander
ara podemos també és a l'ibex!
0

envia el comentari