Google for Jobs, la nova eina de Google que ajudarà a cercar i trobar treball

L'aplicació estarà integrada com una nova funcionalitat dins del motor de cerca principal de Google
Construction Jobs | Europa Press

 

Google vol facilitar la cerca d'ocupació per a empreses i treballadors i, per aconseguir aquest objectiu, la companyia ha anunciat durant la keynote de Google I/O el desenvolupament de Google for Jobs, una nova eina que connectarà les empreses amb els potencials treballadors i, al seu torn, ajudarà aquells que cerquen feina.

 

Google for Jobs estarà integrat com una nova funcionalitat dins del motor de cerca principal de Google, segons ha avançat Sundar Pichai, director executiu de la companyia, durant l'esdeveniment anual de desenvolupadors.


"Gairebé la meitat dels empresaris als Estats Units tenen problemes a trobar candidats per a posicions obertes", assenyala Pichai, afegint que "els sol·licitants d'ocupació no saben que hi ha una posició oberta propera a ells, perquè la naturalesa de les publicacions ha fet que els motors de cerca ho trobin difícil de classificar".

 

D'aquesta forma, l'eina permetrà cercar qualsevol tipus d'ocupació i filtrar els resultats per ubicació, data de publicació, categoria, horari o salari, entre altres paràmetres. Google Jobs també establirà alertes que avisaran l'usuari cada vegada que detecti una nova oferta de feina en la cerca que s'ha fet prèviament. La presentació de la nova eina de l'empresa s'ha realitzat aquest dimecres en el seu esdeveniment anual de desenvolupadors, Google I/O, que aquest any dóna gran importància a la tecnologia d'intel·ligència artificial.
Comentaris

envia el comentari