Fainé afirma que no ha parlat ''absolutament amb ningú'' sobre l'operació d'Abertis

La firma catalana que presideix Salvador Alemany ha anunciat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) l'interès de la italiana Atlàntia
El president de Gas Natural Fenosa i de la Fundació 'la Caixa', Isidre Fainé | ACN

 

El president de Gas Natural Fenosa (GNF) i a la vegada de la Fundació 'la Caixa', Isidre Fainé, ha assegurat no haver parlat ''absolutament amb ningú'' en relació amb l'operació que està estudiant Atlantia sobre Abertis, segons ha manifestat de forma categòrica en diferents respostes a preguntes plantejades en el transcurs de la roda de premsa prèvia a la junta general d'accionistes ordinària de GNF.


Fainé ha afegit en la seva resposta a un periodista que ''si vols parlar sobre aquest tema hi ha un fet rellevant a la CNMV o bé parla amb el president d'Abertis (Salvador Alemany), però, ni jo ni en cap òrgan de govern dels que jo presideixo s'ha parlat d'aquesta operació''.

 

En relació amb possibles canvis en l'equip de direcció de GNF després de la seva incorporació com president a la companyia de gas, Fainé ha declarat la seva ''plena confiança'' amb el conseller delegat Rafal Villaseca.
Comentaris
Perquè serà
Que aquest paio no m'inspira confiança.
0
josep
en fainet i l'alemañ volen blindar els seus negocis,, no sigui que a algú se li acudis prendels-hi. i oblidemnos de la vinyeta de l'autopista si les compren els italians... ja en saben de robar aquestos dos...
0
Ara i aquí
Diu un refrany català, que mentre hi hagi burros, n'hi ha que van a cavall. Quants catalans encarà tenen compta a la caixa o son clients de gas natural. Aquest paio viu de tots nosaltres, es un dels amos del palco del bernabeu, i en Rajoy no fa res sense el seu permís, i com ell algun altre amb cognom català, com en Brufau de repsol, encarà hi aneu a posar gasolina?
0
Independencia
Alguna cosa s'haurà de fer amb aquests mafiosos un cop siguem independents.
0

envia el comentari