Els treballadors d'Eulen mantenen la vaga a l'Aeroport del Prat

Els treballadors de l'empresa de seguretat rebutgen la proposta de la Generalitat per desconvocar la vaga
Recompte dels vots després de l'assemblea dels treballadors d'Eulen | ACN

 

L'opció de complement 250€ en 15 pagues és la que s'ha imposat en la votació de l'assemblea de treballadors d'Eulen, l'empresa encarregada dels filtres de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat. D'aquesta manera, els treballadors han rebutjat la proposta del Departament de Treball -acceptada per l'empresa- i, per tant, es mantindrà la vaga a l'Aeroport del Prat. Els 350 treballadors d'Eulen a l'Aeroport de Barcelona tenien quatre opcions per votar en l'assemblea que s'ha celebrat aquest dijous des de les 11 hores i que ha acabat a les 19 hores. Les quatre opcions a votar eren: acceptar la proposta mediadora de la Generalitat, acceptada per l'empresa, amb un complement salarial de 200 euros per 12 pagues; 200 euros per 15 pagues; 250 per 15 pagues (la que finalment s'ha imposat), o 350 també per 15 pagues. 


Els resultats de la votació han estat: 250€ per 15 pagues: 89 vots; 200€ per 15 pagues: 82 vots; 250€ per 12 pagues: 3 vots; i 200€ per 12 pagues: 2 vots. Els treballadors d'Eulen han rebutjat de manera contundent la proposta feta pel Govern català. En la votació han participat 176 treballadors dels 350 que té Eulen per fer-se càrrec dels filtres de seguretat de l'aeroport de la capital catalana. Ara els treballadors traslladaran el resultat de l'assemblea al departament de Treball, que lidera la mediació, i les negociacions amb Eulen continuaran obertes per seguir buscant un acord que permeti desconvocar les aturades.
Comentaris
fu man txu
Un augment de 250 euros al mes i no estan contents??? Jo no negociaria mes. Ara es l´hora de que els mossos actuin.
3
Mossos:
Intervencio del Prat i fora aquestos tarats.
2
fu man txu
A partir de dilluns, vaga indefinida. Aixo vol dir que Eulen incomplira el contracte i per tant, Eulen i tots els treballadors fora per incompliment de contracte. Tots a la cua de l´atur.
1
Que els Mossos ocupin l'aeroport, abans que la guardia civil....
Una comedia, i l'excusa perfecte, per que en vistes del 1-Octubre, la guardia civil ocupi el aeroport del Prat,..Eulen no fa vaga a cap més aeroport d'Espanya....això forma part de la "Operación Catalunya".....
1
Fi de Fiu
Un aeroport com el de Barcelona paralitzat per un tema així?. Extrany.
0
nasi
Aena y Eulen, faran que el aeroport del Prat, sigui lo primer que ocupara la Guardia Civil a Catalunya tot esta previst, la jugada perfecta per al gobern del PP, ... al temps
0
Al carrer
Home, 250 € és tan sols 42.000 pessetes d'augment i així no es va enlloc. Jo els fotria a tots al carrer (començant per l'empresa adjudicatària) per obstrucció a la lliure circulació de persones i estafa i aleshores aquests revolucionaris de pa sucat amb oli que se'n vagin tots (TOTS menys els que ja ho són) a demanar feina al CNI.
1
Referendum2017
A l'octubre Aena i Eulen ja poden fotre el camp de catalunya i de la gestió del prat.
1
2+2=4
Si els mireu bé, tots són mitges merdes, volien ser policies o guàrdia civils, però la majoria ni té batxillerat ni passarien el psicotècnic. Han fet el joc als que volen posar la guàrdia civil als controls de seguretat, vaja , un cavall de troia. A buscar feina sense aire condicionat ni cadires, dropos creguts.
1
David
Ni cobren ni 1000 euros al mes i la puja es 250 euros en 15 pagues això son 17 euros al mes d increment, per una feina de responsabilitat, Nomes demano q us fiqueu a la pell d aquesta gent. Es esclavisme del segle xxi. Ens ha cardat els drets laborals nistres i dels nostres fills a pendre pel cul de 45 a 33 dies, et podenndespedir estan de baixa, han retallat sous amb veneficis record.... però per algu q protesta en queixem. S ha de ser curt i falto de memòria, ai si ens veiesdin els nostravis!
4
Pierre
Perquè sempre que uns treballadors fant valer els seus drets i lluitant contra una injustícia ens tenim que posar amb contra. Aquesta gent cobre menys de 1000€ per traballar 12hores seguides. Son la barrera contra tots tipus d'attacs contra les persones. Que alguns siguin deficients es una certitud com a tota reu. Però es te que comença a respecta al travallador amb compte de sempre dir amén a totes las empreses que exclavitsan la gent. La gent es cuidar no s'explota. Vergonyos tot plegat.
0
Papitu
Ja que sembla que tenen la paella pel mànec, jo em demanaria el mateix sou que el President de la Gran Nación. Segur que els hi donen en pagament dels serveis prestats.
0
No facis trampes David
No barregis les coses. L'intent d'anorrear Catalunya (i bloquejar l'aeroport és un dels més greus) no té res a veure amb una empresa d'amiguets del PP que escanya els seus treballadors. AENA, Eule, i el Mariano ja saben el que es fan. No caiguis en la trampa si us plau.
0
remigio III
Siga com siga, els militars del país ocupant, no haurien d'entrar a dominar el Prat. Si fa, falta els posen mossos i gent capacitada catalana. Tot abans que gent que ha demostrat la seua incapacitat i deficiències posen els seus homes armats dintre de casa nostra.
0

envia el comentari