Els treballadors d'Eulen faran una nova assemblea per votar la proposta de Treball

Será a partir de les 11 hores d'aquest diumenge
Treballadors d'Eulen entrant a l'assemblea del 10 d'agost de 2017 després d'un recés per dinar | ACN

 

 

Els treballadors d'Eulen -l'empresa encarregada dels controls de seguretat a l'Aeroport del Prat- faran una nova assemblea aquest diumenge a partir de les 11 hores per votar la proposta mediadora del Departament de Treball i intentar tancar així el conflicte a l'aeoport de la capital catalana. Ho ha decidit el comitè de vaga de l'empresa en una reunió extraordinària que s'ha celebrat aquesta tarda després que el Govern exigiís la repetició de la votació que va tenir lloc aquest dijous. Si la plantilla accepta, evitaria la vaga indefinida que hi ha convocada des de dilluns, i per la qual la delegació del govern espanyol a Catalunya havia fixat preventivament uns serveis mínims del 90%.


L'opció de complement 250€ en 15 pagues és la que es va imposar en la votació de l'assemblea de treballadors d'Eulen d'aquest dijous. D'aquesta manera, els treballadors rebutjaven la proposta del Departament de Treball -acceptada per l'empresa- i, per tant, mantenien la vaga a l'Aeroport del Prat. Els 350 treballadors d'Eulen a l'Aeroport de Barcelona tenien quatre opcions per votar en l'assemblea: acceptar la proposta mediadora de la Generalitat, amb un complement salarial de 200 euros per 12 pagues; 200 euros per 15 pagues; 250 per 15 pagues (la que finalment es va imposar), o 350 també per 15 pagues. 

 

Aquest divendres el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha afirmat que en cas que no hi hagi entesa s'activarà el laude d'arbitratge obligatori. De fet, ja s'ha encarregat als responsables de l'Advocacia de l'Estat que elaborin els informes per valorar la possibilitat d'activar aquesta via per garantir el final del conflicte laboral.
Comentaris
fideli
EULEN, la deixadesa i inoperància històrica de l'estado español, i els negocis de sota mà dels seus administradors....
0
fu man txu
Tots al carrer i que el Mossos es facin carrec del servei. Tema tancat.
0
Hmmmmmm
Això ja fa pudor per totes bandes.
0
Pepe
Si l'empresa EULEN és del PP, la Feijóo, que voleu? L'empresa hauria de pagar-lis a tots qui ha perjudicat i després que una nova empresa es faci càrrec.
0
No perjudicada.
Poden fer totes les assamblees que vulguin , el mal ja esta fet. Si als responsables del sindicat convocan I a els seus associat se'ls fes pagar totes les perdues que poden haver tingut els passatgers a qui han fastidiat les vacances un altre dia es pensarien millor la manera de pressionar a l'empresa. Aqui els únics perjudicats són els que no hi tenen cap culpa I se'ls ha de rescavalar l'angoixa I l'estres que ha patit.
0

envia el comentari