El jutge imputa Narcís Serra per un forat de 720 milions a Catalunya Caixa

L'Audiència Nacional també obre investiga Adolf Todó i 13 alts càrrecs més per un presumpte delicte d'administració deslleial

El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno ha imputat Narcís Serra, expresident de Catalunya Caixa, per un forat de 720 milions a l'entitat bancària. El jutge també investiga l'exdirector general Adolf Todó i 13 alts càrrecs més per un presumpte delicte d'administració deslleial.

 

A més, Moreno ha deixat al Fons de Reestructuració Ordenada Bancària l'opció d'executar accions civils o penals per la qualitat d'entitat pública que hauria comprat Catalunya Caixa.
Comentaris
John Smith
El govern espanyol sempre tan despistat. Narcís Serra no és dels nostres, sinó dels seus. No deixarem anar ni una llàgrima si l'envien al penal de Santonya 20 anys, junt amb la seva banda.
0
Ramon
Què t'hi jugues que la UGT no comissiona iaioflautes perquè coordinin amb les televisions que se'ls enregistri fent els crits de rigor ("Shoriso" i "Degüerverdinero") cada cop que aquest botifler entri i surti del jutjat?
0
Ramon
La corrupció sociata va arribar a tals nivells, arran l'Año de España, que va generar una moneda per mesurar i acordar els pelotazos. Fou el pellón. Un pellón equivalia a mil milions de pessetes. Però per la premsa de Catalunya (així com pels programes de televisió de la Trinca), els dolents de la corrupció sociata eren els mitjans de Madrid que en parlaven. La corrupció sociata era silenciada igual que ara ens silencien la corrupció d'En Comú Podem.
0
Ramon
Les targes dites black, puta mandanga al costat de sous, indemnitzacions i stock options, tu mires TV3 i et fan creure que eren cosa del Rato o sigui del PP. Tarja black en realitat en tenien també consellers sociates i comunistes, representants dels sindicats, pares de dirigents de Podemos. I per regla general eren aquests, el que més tiraven de la tarja. Per cert, el model bancari de Podemos és just aquest que s'ha enfonsat només que ara tenint-hi ells participació, és clar.
0
Caixer automàtic
Hi ha una dita castellana que diu: A TODO CERDO LE LLEGA SU SAN MARTIN.
0
Joan Girona
Pobre Sr (??) Serra...segur que estava tocant el piano i no se'n va enterar...
0
Bepo
Res de res, tot acabarà en aigua mullada. Tots aquests fenomens neixen, creixen i s'ajuden pel que pugui ser.
0
Bepo
Caixer automàtic, si però alguna vegada al tal "cerdo" li toca una cort preferent i... "a otra cosa mariposa"
0
Té relació, Sr. Iceta?
Pot tenir relació amb el tant per cent del Sr. Mas?, sr. Iceta?. El Sr. Narcís Serra és Socialista?
0
Jo no crec que se'ls hagi fotut a la butxaca, però segur que si iresim poder trobariem credits en el Psc que no son retornats , per exemple. El que si es segur es que quant l'entitat estava en dificultats es va pujar el sou una barbaritat i ho sé xq m'enrecordo que vaig veure la noticia en el diari i em va semblar una porcada ja que ja hi havien rumors de que la Caixa de Cat no anava bé.
0
Corrupció del PSC?
No és corrupció el sobressou del socialista Narcis serra i la consegüent jubilació dorada a expenses d'una Catalunya Caixa arruïnada, sr. Iceta?. No és corrupció una convalidació milionària de deute del PSC, per Catalunya Caixa arruïnada, sr. Iceta?.
0
Ramon
Un finançament irregular que no és mai motiu d'escàndol, és el préstec a fons perdut... sempre i quan el beneficiari faci "bondat". Bondat que tant pot ser que el govern del partit que ha rebut els diners doni llum verda a una OPA a sota preu (PSC), com que no sumi dins el bloc sobiranista (Iniciativa, UDC). Per cert, el partit de la Colau tornarà o no, el deute d'Iniciativa amb la Caixa?
0
XX
Aquests milions han anat a la condonació de préstecs al PSC i a la condonació de les hipoteques de molts dels seus membres destacats.
0
Per a despistats...
Narcís Serra és d'un partit sucursalista i de la 3a "via" s'amaga darrere de l'estanquera, o aquesta mena d'acudit fàcil solament és apte per a espanyolistes per a intentar desprestigiar l'independentisme? En Serra és investigat per un forat de 720.000.000€. Ep! 24 vegades més que els diners "desapareguts" del Palau de la Música de Barcelona. Els diners de la Caixa eren dels dipositaris, els del Palau donacions d'empreses... Cal afegir res més?
0
Josean Sobrino
I no buscaràn a l'Ajuntament de Lleida per veure com aconsegueix el Sr. Ángel Ros vendre uns terrenys que ningú volia per un preu superior al m2 del centre de Madrid? El seu amiguet Narcís Serra va financiar il·legalment la Llotja per a que el DarkAngel guanyés les eleccions, i ara què? Han de surtir nous número 2 del consistori a denunciar les corrupteles socialistes? Quina vergonya!
0
Alacantí
Però, aquest barrut no en tenia prou amb el sou d'ex-ministre del govern espanyol, que per cert, tots contribuïm a finançar ? o es que ho volia destinar a beneficència ? per cert, no es soci del psc ?
0

envia el comentari