El Grup Bon Preu tanca el 2016 amb 759 nous llocs de treball

El grup dóna feia a gairebé 6.000 persones, i és una de les 20 primeres empreses generadores d’ocupació estable a Catalunya
El Grup Bon Preu ha generat gairebé 800 llocs de treball el 2016 | Bon Preu

 

 

El Grup Bon Preu tanca l'any 2016 amb 759 treballadors més que el 2016, que s'han incorporat a la xarxa de supermercats, hipermercats, benzineres, minimercats i punts de recollida de comandes. Aquesta xifra representa un increment del 16,8% respecte a la plantilla de finals del 2015, fet que situa el Grup entre les 20 primeres empreses més generadores d’ocupació estable a Catalunya.

 

 

El Grup dóna feina a 5.890 persones, de les quals un 98% tenen contracte indefinit. Una de les xifres que destaca és la contractació femenina: 4.472 persones de la plantilla són dones, un 75,92% del total. A més, l’edat mitjana de la plantilla se situa en 32,89 anys els homes, i els 37,88% anys les dones. El Grup segueix reforçant la seva política comercial de proximitat amb el territori, promovent productes locals de qualitat i de preus justos.

 

A més, des del mes de desembre de 2016, Sabadell, Manresa i Cervera disposen de tres nous Esclat amb una superfície comercial total de 20.000 m2, 227 nous llocs de treball i 285 places de pàrquing. Tots tres establiments han suposat una inversió superior als 21M€. Amb les recents obertures, el Grup compta ja amb 212 establiments. 
Comentaris
Bon preu, bona gent
Patriotes, amb sentit social, innovadors en el seu camp...
1
I a més de bons preus...
fan descomptes en benzina als clients, tenen locals espaiosos i ben organitzats i donen un molt bon servei.
1
Nurdegener@gmail.com
Jo sempre hi compro! Ho faig per afavorir una empresa que te bones politiques de preus i de personal, que afavoreix la comercialitzacio de productes de la nostra terra i que ajuda el sobiranisme.
0
Tarat
Sense voler posar aigua al vi, però quantes d'aquestes dones estan en llocs de direcció? Purament per saber-ho
28
pere
No nhi ha prou de queixarse de que volem etiquetatge en catala al mercadona, carrefour i al dia, l unic que canvia les coses es deixantlos de comprar i adquirirho tot al bon preu o qualsevol altra supermercat que si tingui consideracio per la llengua. Tambe si teniu internet i voleu atencio en catala mireu la operadora Parlem.
0
Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu
JO voldria quel EL Grup Bon Preu , poguesin obrir el 2017 un Supermercat a Cardedeu segur triunfarien . Esperu visitin CARDEDEU y aterrin aqui als menys els seus Treballadors atenen , atenen en català al Cliente aixo NO U FAN PAS TOTS els Supermercats Que ara ja al Poble ..
0
roro
Trobo a faltar la venda on-line, haurien de pensar-hi
0
ELISENDA DE MONCADA
Jo soc clienta del BON PREU I L'ESCLAT ,que son la mateixa empresa ,des de fa anys,els productes propis tenen calitat, son de casa nostra (evito comprar en supermencats forànis) els dependents son molt amables i educats, i quan he trucat al Servei al Consumidor, me'n atés molt be, i amb tota clase d'explicacions,i participen a la recapta del banc d'aliments. MARCA CATALUNYA
0
roseta
Sempre que puc compro al Bon Preu /Esclat, però trobo que per competir millor amb Mercadona per exemple haurien de tenir més ventall de productes marca pròpia i més varietat en carns. Es una suggerència
0
Ramona
Els supermercats Bonpreu estan molt bé en tot. Només els falta poder fer la compra on line i un millor sevei a domicili, especialment a Barcelona, on en la majoria dels seus establiments no hi ha possibilitat d'aparcament.
0

envia el comentari