Deu start-ups catalanes cerquen socis i inversors al congrés The Next Web d'Ámsterdam

Oval Sound, Moca, ProtoPixel, són algunes de les empreses que es donaran a conèixer
Torre Agbar | Wikipedia commons

 

 

Una delegació de deu start-ups catalanes participarà entre aquest dimecres i aquest divendres al congrés The Next Web d'Ámsterdam, un dels més importants d'Europa, per presentar els seus projectes entre possibles socis i inversors, segons ha informat la Conselleria d'empresa i Coneixement de la Generalitat en un comunicat.

 

Les empreses de nova creació catalanes que participaran en l'esdeveniment –a través d'un expositor d'Acció– són Oval Sound, Moca, ProtoPixel, Restb.ai, RocketROI, Sekg, Badi, DefyU, Broomx Technologies i Imersivo, que es donaran a conèixer davant 15.000 emprenedors, inversors i directius de companyies tecnològiques.

 

Segons ha destacat la Generalitat, des del 2006, les start-ups que han participat en aquest congrés han aixecat més de 2.000 milions de dòlars dels principals fons de capital de risc.


La participació en The Next Web s'emmarca en una missió empresarial organitzada per Acció en Ámsterdam encapçalada per la directora general d'Indústria i consellera delegada d'Acció, Núria Betriu.

 

La delegació visitarà i es reunirà amb fons d'inversió, acceleradors i incubadores de la regió, i també organitzarà un acte amb una representació de la comunitat inversora d'Ámsterdam.
Comentaris

envia el comentari