Cues d'uns 40 minuts a l'Aeroport del Prat en la quarta jornada de vaga parcial

Per a aquest divendres, hi ha 524 sortides previstes
Treballadors d'Eulen observen els passatger, en un moment que la cua està buida | A.D.

 

La primera franja de vaga parcial dels treballadors d'Eulen d'aquest divendres, entre dos quarts de dos i dos quarts de set d'aquest matí, ha registrat pics d'espera de 41 minuts a la terminal 1 de l'Aeroport del Prat de 31 minuts a la T2, segons dades facilitades per Aena. Es tracta de la quarta jornada de vaga parcial dels treballadors i es produeix just l'endemà que els treballadors rebutgessin la proposta del Govern per desconvocar les aturades i es decantessin per altres opcions. D'aquesta manera, de moment es manté la jornada d'avui, la de diumenge i l'inici d'una aturada indefinida a partir del 14 d'agost. Mentrestant, per a aquest divendres s'ha convocat un comitè de crisi a l'Aeroport amb la presència dels ministres d'Interior i Foment. Per a aquest divendres, hi ha 524 sortides previstes i 83.660 seients ofertats.


Les pròximes franges d'aturades seran de 10:30 h a 11:30 h, de 16:30 h a 17:30 h i de 18:30 h a 19:30 h. Dissabte no hi ha cap mobilització convocada i si diumenge no hi ha hagut acord entre les parts, dilluns 14 els treballadors començaran la vaga indefinida.
Comentaris
Joan
Fora l'empersa adjudicataria Eulen per incompliment de contracte i que agafin unaltre subcontrata. Que per això es funciona amb subcontrates, per poder canviar quan no es cumpleixi sense tenir els problemes dels treballadors
0
JC
Fins que no ens hi quadrem i agafem el control de l'aeroport aixo no es resoldra. L'empresa Eulen esta posada alla finalment a dit per El govern espanyol (via AENA). Dintre de poc amb aquesta excusa hi posaran la guardia civil per "resoldra-ho" i vet-ho aqui la finalitat de tot aquest merder, posar l'aerport de barcelona sota el control de la policia espanyola per el dia que ens declarem independents.
0

envia el comentari