Cornellà reserva 1,3 milions d'euros a projectes que proposi la ciutadania

L'Ajuntament vol millorar els barris i el conjunt de la ciutat

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat destinarà més d'1,3 milions d'euros del pressupost de 2018 a projectes que proposi la ciutadania per a millorar els barris o el conjunt de la ciutat (Baix Llobregat).

 

Per segon any consecutiu, el consistori (PSC) obrirà a la participació una part del pressupost de la institució amb l'objectiu d'incentivar la col·laboració ciutadana en la gestió municipal, tal i com ha explicat l'Ajuntament.


Els pressupostos participatius de 2018 tindran dues partides: una de 846.780 euros per a propostes localitzades als barris, i una altra de 500.095 euros per a propostes que puguin beneficiar el conjunt de la ciutat. 

 

Els veïns de Cornellà majors de 16 anys podran presentar els seus projectes entre l'1 i el 30 d'abril de forma digital, i amb formularis. Els projectes que siguin validats per una comissió de tècnics municipals se sotmetran a votació popular per a escollirq uins s'inclouran en el pressupost municipal de 2018.
Comentaris
D'una vella casa
Sr. Balmón, encara milita al PSC?. No té res a dir sobre la participació de Serra, Echániz i altres en la fallida de Catalunya Caixa?. Té el PSC alguna responsabilitat en que Catalunya no disposi dels seus esforços fiscals?. El PSC representa als cacics de les anomenades esquerres jacobines i borbòniques?. Els espavialts de la cúpula del PSC, molt rist!
Poruc
Proposo que els gastin en classes d educacio per el seu alcalde, que bona falta li fa amb aquest impresentable.
sebastià
En què heu pensat? Es pot dir o podem pensar en aquelles sortides vostres tan calamitoses? A mi, ara mateix se'm acudeixen algunes maneres d'"invertir" aquests diners però la veritat vostra encara supera la ficció per descabellada que sigui. Es molt patètic ser socialista (PSOESC a Catalunya) puguent ser socialista de veritat amb ERC. Penseu-ho- be.

envia el comentari