Bassa: "La nostra feina mediadora en el conflicte al Prat s'ha acabat"

La consellera de Treball assegura que "el conflicte no és un problema puntual"
La consellera de Treball i Afers Socials, Dolors Bassa | ACN

 

La Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha valorat aquesta tarda el resultat de l'assemblea de treballadors d'Eulen, que han rebutjat aquest diumenge la proposta fruit de la mediació de la Generalitat i, per tant, han decidit mantenir la convocatòria de la vaga total i indefinida a l'Aeroport del Prat que començarà aquest dilluns. En roda de premsa des de la conselleria de Treball, Bassa ha reconegut que "està molt clar que el que ha sortit és el 'no' a la nostra proposta". Tot i això, ha volgut agrair al comitè de vaga d'Eulen que "hagi assumit el compromís de celebrar l'assemblea". 


Bassa ha insistit que "democràticament ha sortit el 'no'", de manera que "la nostra feina de mediar s'ha acabat". Durant la roda de premsa, la consellera ha recordat que "hem estat mediant des del primer moment" i "hem intentat acostar posicions". Alhora, ha considerat que "les diferències que hi ha no són insalvables", però ha deixat clar que qui ha de negociar ara són les dues parts implicades -Eulen i Aena amb els treballadors-. "El resultat de la seva votació és una reivindicació legítima", ha afirmat Bassa, i ha assegurat que "el conflicte no és un problema puntual". 
Comentaris
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
EL GOVERN CATALÀ Con sempre arriba TARD a soluciona el Problema del PRAT , i asobre hu fa molt malament ..PUIGDEMONT .. Arribeu TARD A UN PROBLEMA Que fa Setmanes que el teniu al PRAT ..¿ PER QUÈ NO U HEU FET MOLT ABANS ?..
7

envia el comentari