Axa trasllada a Bilbao el domicili social de dues empreses del grup

Les divisions Vida i Pensions deixen de tenir seu a Cornellà de Llobregat per "garantir la seguretat jurídica"
AXA
AXA | Europa Press

 

 

El grup Axa ha traslladat a Bilbao la seu social de les dues empreses que tenia domiciliades a Catalunya, segons ha pogut saber l'ACN. Es tracta d'Axa Vida i Axa Pensions, que tenien seu al World Trade Center Almeda Park de Cornellà de Llobregat i ara la tenen al carrer Buenos Aires, 12 de la ciutat basca. El canvi es va fer efectiu aquest dimarts, per "garantir la seguretat jurídica" i "preservar els interessos dels clients, distribuïdors, accionistes i empleats", segons han explicat fonts de l'asseguradora. Les mateixes fonts han garantit que el canvi no afecta en cap cas afecta l'operativa de l'empresa, al negoci, les oficines ni els empleats. La seu central del grup Axa es troba a Madrid i les seves set entitats tenen seus a Palma de Mallorca (Axa Assegurances Generals), a Madrid (Axa Life Europe i Axa Global Direct i Fundació Axa)i a Bilbao (Axa Aurora Vida i ara també Axa Vida i Axa Pensions).
Comentaris
JordiP
Això no és veritat. La seu d'AXA sempre ha estat a Palma. De tota la vida. Lo de Madrit és un "centro operativo". A Barcelona n'hi un altre, que és la estructura de l'adquirida Winterthur. I a Bilbao hi ha una altre estructura, la provinent d'Aurora Polar, també adquirida. És el que té fer expansió a base de comprar empreses de àmbit regional. Però, de fet, AXA no ha canviat res. Cada peça segueix al lloc de sempre.
Telly Sabalas
No se com s’ho poden fer a la resta d’Europa , sense aquestes empreses que sen van de Catalunya. La veritat voltant una mica pel continent, no les he vist anunciades en lloc. Ahh!!!!, que em diuen que les que marxen son del ibex35 o la seva orbita...
Iscar
UúJordiP.El que no dius es que compren i compren i al cap de 4 dies tenen una considerable davallada d'allo que han comprat . La veritat es que manen els de Madrid. Perdo,que es la seguritat juridica?Que es el TSJC?

envia el comentari