American Airlines reforça les rutes als Estats Units des de Barcelona

La companyia operarà vols a Filadèlfia, Charlotte i Chicago, i té obertes tot l'any connexions amb Nova York i Miami
Mostrador d'American Airlines a Barcelona | ACN

 

 

Bones notícies per a l'aeroport de Barcelona. American Airlines reforça la seva aposta per la capital de Catalunya, i està a punt d'iniciar les seves rutes d'estiu amb vols directes amb ciutats nord-americanes. A les dues rutes ja tradicionals de Filadèlfia i Charlotte, que començaran a operar a partir del 6 d'abril, s'afegeix una nova ruta anunciada el 9 de setembre passat entre Barcelona i Chicago que operarà a partir del 6 de maig. Aquestes rutes d'estiu se sumen a les dues rutes que manté obertes tot l'any la companyia American Airlines amb les ciutats de Nova York i Miami. La nova ruta amb Chicago serà operada amb l'aeronau Boeing 787-8 Dreamliner oferint 27 seients totalment inclinables en classe executiva, 198 seients en classe econòmica i instal·lació wifi.
Comentaris
El Prats tambe reneix, tot i que IBERIA no volia.
Tot això no li agradara a Iberia, ni a la British Airways, que van decidir deixar de banda a Barcelona. Suposo que Iberia deuria aconsellar, o inclòs podria haver fet, una clausula de no tindre vols des de Barcelona, condició que igual va posar en la OPA que la British, va fer a Iberia.
0
baix llobregat
Doncs no, això no funciona així. British, Iberia i Finnair están dins del negoci conjunt de Oneworld per als vols transatlàntics juntament amb American Airlines, amb caixa única, i es reparteixen entre ells els costos i els beneficis. Es va decidir que els vols BCN-EUA els operaria American. I ja està. Iberia està dins el negoci des de fa anys.
0
El Prat
Caram dons amb tanta companyia, per fer volar avions des de el Prat, no els hi quedara ni per pipes. Vols barats a 200 €, a repartir entre cinc Companyies. Negoci rodo. Fallida a finals del 2018 assegurada.
0
Bacoretta
"El perro del hortelano" això es Iberia
0

envia el comentari