American Airlines reforça les rutes als Estats Units des de Barcelona

La companyia operarà vols a Filadèlfia, Charlotte i Chicago, i té obertes tot l'any connexions amb Nova York i Miami
Mostrador d'American Airlines a Barcelona | ACN

 

 

Bones notícies per a l'aeroport de Barcelona. American Airlines reforça la seva aposta per la capital de Catalunya, i està a punt d'iniciar les seves rutes d'estiu amb vols directes amb ciutats nord-americanes. A les dues rutes ja tradicionals de Filadèlfia i Charlotte, que començaran a operar a partir del 6 d'abril, s'afegeix una nova ruta anunciada el 9 de setembre passat entre Barcelona i Chicago que operarà a partir del 6 de maig. Aquestes rutes d'estiu se sumen a les dues rutes que manté obertes tot l'any la companyia American Airlines amb les ciutats de Nova York i Miami. La nova ruta amb Chicago serà operada amb l'aeronau Boeing 787-8 Dreamliner oferint 27 seients totalment inclinables en classe executiva, 198 seients en classe econòmica i instal·lació wifi.
Comentaris
El Prats tambe reneix, tot i que IBERIA no volia.
Tot això no li agradara a Iberia, ni a la British Airways, que van decidir deixar de banda a Barcelona. Suposo que Iberia deuria aconsellar, o inclòs podria haver fet, una clausula de no tindre vols des de Barcelona, condició que igual va posar en la OPA que la British, va fer a Iberia.
baix llobregat
Doncs no, això no funciona així. British, Iberia i Finnair están dins del negoci conjunt de Oneworld per als vols transatlàntics juntament amb American Airlines, amb caixa única, i es reparteixen entre ells els costos i els beneficis. Es va decidir que els vols BCN-EUA els operaria American. I ja està. Iberia està dins el negoci des de fa anys.
El Prat
Caram dons amb tanta companyia, per fer volar avions des de el Prat, no els hi quedara ni per pipes. Vols barats a 200 €, a repartir entre cinc Companyies. Negoci rodo. Fallida a finals del 2018 assegurada.
Bacoretta
"El perro del hortelano" això es Iberia

envia el comentari